2777
2789
عنوان

از دست برادر شوهرم کفری شدم همه کاری میکنه بگو به زمین منو

| مشاهده متن کامل بحث + 727 بازدید | 28 پست
سادیسم دارن ؟چرا انقدر به دیگران گیر میدن چی بهشون میرسه

وآها نمیدونم موقعی داشتن میرفتن همدان شوهرم جاری برادر شوهرم برگشت گفت تو بچه ای ملایری یا همدان گفتم من بچه مادر پدرمم اونا هر جا باشن منم اونجام

من بعد چند سال بخاطر حرف مردم باردار شدمو ناشکری نباشه پشیمونم...بعدم سه سال که چیزی نیست والا مردم تازه بعد سه سال میگن هنوز زوده گور بابا زنعمو شوهر.... تو باشوهرت اوکی باش بگو شوهرم بچه دوست نداره اینم تصمیمیه که ما دوتا باید بگیریم نه بقیه چون شب نخوابی ها هزینع ها بیماریها استرساش برا ماست نه دیگران تاپیکتو بستی نظر اینجا دادم

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
کاربری سال۹۸ کاربریامو ترکوندن لطفا گزارش میزنید حداقل بگید 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چقد میخواید به هم دیگه احساس ناکافی بودن بدین واسه چی جنگ روانی درست میکنید اصلا بچه پشت کوه باشین چه فرقی میکنه دیگه 

مثل دختر زیبایی در ایل که آوازه ی چشمانش برنو ها را بیدار کرد و تمنای آغوشش میل پیر خان را جوان ساخت ،آه ای وطن تو بیش از آنکه باید زیبایی

براادر شوهرت شش تخته اش کمه مردو چه به این حرفا 

مثل دختر زیبایی در ایل که آوازه ی چشمانش برنو ها را بیدار کرد و تمنای آغوشش میل پیر خان را جوان ساخت ،آه ای وطن تو بیش از آنکه باید زیبایی

من بعد چند سال بخاطر حرف مردم باردار شدمو ناشکری نباشه پشیمونم...بعدم سه سال که چیزی نیست والا مردم ...

سلام عزیزم صبحت قشنگه بخیر آخه من فعلا با خودم کنار نیومدم وقتی شوهرم زنگ زد به دوستش گفت خانومم حامله هست و تو نتونستی بچه دار بشیم دعوامون شد من ۳۱ سالمه وقتی هم ندارم باید تن بدم به یک زندگی با یک بچه شوهرم‌میگه خوب من خونه دارم بچه دار بشیم بعضی وقت ها پشیمون میشم که چرا اصلا ازدواج کردم  دلم‌چیز های دیگه میخواست نشد نصیبم

اسی جان تو حرفات خیلی تاکید داری بچه تهرانم و ..احتمالا زیاد کلاس نذاشتی براشون؟ والا شهرستانی و تهر ...

والا اینا هر بیشتر کلاس بیایی بیشتر میزنن تو برجکت  اگر کلاس بیاین که دیگه هیچی 

من مادر پدرم خونه دارن شهرستان من خودم یک شهر دیگه هستم بچه تهران هم هستم به خاطر موقعیت شغلی شوهرم ...

ای منم ملایریم🤩😁

کاهش ۴۰کیلو شروع دوباره69⬅️۶۸⬅️۵۰روز دیگه عروسی داداشم باید وزنم ۶۵باشه🤩🤩

اسی جان تو حرفات خیلی تاکید داری بچه تهرانم و ..احتمالا زیاد کلاس نذاشتی براشون؟ والا شهرستانی و تهر ...

بعد من ادم خاکی هستم فک کردم اینا آدم هستن به قول شما تهران شهرستانی نداره آدم شعور داشته باشه

‌بچه تویسرکانی؟ 

من یه رفیق دارم از اونجا خیلی مشتیه

خواجه در حیله تا «به ما چه کند؟»                                   ما دل‌آسوده تا «خدا چه کند.                          

تو نوشته هات خیلی غلط املایی داری اصلا ادم متوجه نمیشه چی میگی برادر شوهرت رو مخته تو رو مخ مایی 😔

بخشید عزیزم‌من به شما جسارت کردم که میگید ردی مخ شما هستم خوب وارد تاپیک نشین