2777
2789
عنوان

شستن کفش توی ماشین لباسشویی

| مشاهده متن کامل بحث + 1272 بازدید | 66 پست
دیدی بعضی خاکای نرم کف کفش هست‌.اونا رو ما متوجه نمیشیم تا خیس نخورع.همونا میره توی لوله فاضلاب گیر ...

کفشو قبلش با برس بشوری دیگه گیر نمیکنه

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاید هم بهتر باشه روی لحنت برای حرف زدن بیشتر کار کنی! اینطور فکر نمیکنی عزیزم؟

اسی ببین من این کارو میکنم تو تراس خاک و گلاشو میشورم یا تو حمام بعد یه پارچه مخصوص مثل کیسه دوختم میزارم تو اون درشو محکم میبندم بعد میندازم داخل ماشین کفشها که شسته شدن بعد یه دور ماشینو با پودر و نمک و جوش شیرین و سرکه شستشو میدم بهتر از اینکه کتونی سفید و انقدر نشوری که رنگش کرمی بشه 😏😏😏

زندگی یه آرامش به من بدههکاره اگه دیدینش بگین بیاد طلبشو صاف کنه تا شکایتشو پیش خدا نبردم🙂🙂

ول کن اینجا رو عزیزم همچین فاز برمیدارن انگار همه کثیف هستن یکبار هم من گفتم لباس زیر میندازم تو ماش ...

اره بابا 

همه خوبن ما بدیم

دنیا پر از احمقاییه که ادعا فهیم بودن دارن... با کمال احترام برای کسی که توهین کنه هیچ احترامی قائل نیستم... اگر با نظرم مخالفی نه منو ناراحت کن نه خودتو...🕸️
بعیده،بهرحال خدا کمکت کنه

💖ممنون از دعات 

انشالله همچنین

دنیا پر از احمقاییه که ادعا فهیم بودن دارن... با کمال احترام برای کسی که توهین کنه هیچ احترامی قائل نیستم... اگر با نظرم مخالفی نه منو ناراحت کن نه خودتو...🕸️
دیدی بعضی خاکای نرم کف کفش هست‌.اونا رو ما متوجه نمیشیم تا خیس نخورع.همونا میره توی لوله فاضلاب گیر ...

دیگه آنقدر این گرد و خاک‌ها کمه که رد میشه میره 

من کتونی سفید رو میندازم تو ماشین 

خاک که نداره 

اما سیاه میشه به خاطر اون باید بندازم تو کیسه برنج میزارم میندازم ماشین

اسی ببین من این کارو میکنم تو تراس خاک و گلاشو میشورم یا تو حمام بعد یه پارچه مخصوص مثل کیسه دوختم م ...

اره خیلی خوب و تمیز میشه 

بدم میاد کفش لک لکی بشه 

عزیزم این مواد رو که گفتی داخل لگن ماشین میریزی یا محفظه پودری؟

کلا ضد عفونی کردن ماشین با نمک و جوش شیرین خمیر دندون و سرکه خیلی خوبه

میشه بگی چجوری؟

رو نیم ساعت؟

روحِ برخواسته از من تهِ این کوچه بایست/ بیش از این دور شوی از بدنم می میرم.

دیگه آنقدر این گرد و خاک‌ها کمه که رد میشه میره من کتونی سفید رو میندازم تو ماشین خاک که نداره اما س ...

البته شهر ب شهرم فرق دارع.بعضی خاکها میچسین باید خیس بخوره برس بزنی.

اره خیلی خوب و تمیز میشه بدم میاد کفش لک لکی بشه عزیزم این مواد رو که گفتی داخل لگن ماشین میریزی یا ...

نه من داخل محفظه میریزم 

زندگی یه آرامش به من بدههکاره اگه دیدینش بگین بیاد طلبشو صاف کنه تا شکایتشو پیش خدا نبردم🙂🙂

نه من داخل محفظه میریزم

ممنونم عزیزم💖

اسی ببین من این کارو میکنم تو تراس خاک و گلاشو میشورم یا تو حمام بعد یه پارچه مخصوص مثل کیسه دوختم م ...

آره باید توی کیسه باشه

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی