2777
2789
عنوان

شستن کفش توی ماشین لباسشویی

| مشاهده متن کامل بحث + 1272 بازدید | 66 پست
منم همه چیز رو میندازم ماشین از لباس زیر گرفته تا دستمالهای اشپزخونه پرده و لباس و کتونی و حتی لباس ...

مثل خودمی من پالتو و کاپشن و پتو هم میندازم مثل گل تمیز و خوشبو تحویلم میده

هر چه به جز «خیال او» قصد حریم دل کند/ در نگشایمش به رو..از در دل برانمش❤️

😂😎👌ایول باریکلا خوشم اومد حرف حق!

بچم یکساله بود خواهرم خونمون بود لباس شسته بودم اومدم از ماشین بکشم بیرون یهو گفت وااااااای لباسای بچه تو ماشین شستی این پوستش حساسه مریض میشه باید با دست بشوری😨😨حالا انگار ما مریضی خاصی داریم🫥گفتم چرا نشورم والا نه مشکل پوستی دارم نه بیماری عجیب غریبی که بگم به بچه انتقال میدم بعدم این بچه خودمونه ۹ ماه تو بدن من رشد کرده اگر مریضی ای داشتم که قابل انتقال بود همون موقع میگرفت نه الان با دیگ لباسشویی🫥

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچم یکساله بود خواهرم خونمون بود لباس شسته بودم اومدم از ماشین بکشم بیرون یهو گفت وااااااای لباسای ب ...

دقیقا لباس بچه رو باید با ماشین خودمون بشوریم که بدنش عادت کنه چون فردا به محض اینکه چیز آلوده بهش بخوره مریض میشه 

منم همیشه میکم ما این بچه رو روی مبلی میزاریم که همه میشینند فرشی میزاریم که همه میشینند بعد لباساشو جدا بشوریم اخه 

بچم یکساله بود خواهرم خونمون بود لباس شسته بودم اومدم از ماشین بکشم بیرون یهو گفت وااااااای لباسای ب ...

اره بابا یعنی چه که یه لباس با دست یکی با ماشین 

اصلا با دست ادم میشوره ممکنه مواد شوینده بین الیاف لباس بمونه 

تازه یسری از لباسشویی ها حالت مخصوص شستن لباس نوزاد دارن 

دنیا پر از احمقاییه که ادعا فهیم بودن دارن... با کمال احترام برای کسی که توهین کنه هیچ احترامی قائل نیستم... اگر با نظرم مخالفی نه منو ناراحت کن نه خودتو...🕸️
میشه بگی چجوری؟رو نیم ساعت؟

خمیر دندون بزن به جاپودری جوش شیرین و نمک هم بریز 

زیر واشر رو بده بالا خمیر دندون بزن جوش شیرین هم بریز و نمک 

دوباره تو لگن هم بریز 

تو یه اسپری سرکه بریز و اسپری کن تا با جوش شیرین واکنش نشون بده 

بقیش رو هم بریز تو جاپودری تا بره پایین 

درو ببند و بزار و نیم ساعت تا تمیز شه 

دقیقا لباس بچه رو باید با ماشین خودمون بشوریم که بدنش عادت کنه چون فردا به محض اینکه چیز آلوده بهش ب ...

دقیقا منم با شما موافقم 

دیگه تا این حد هم من خوشم نمیاد که آدم وسواس و ادا داشته باشه همین خواهرم زمان کرونا پیرمون کرد بدبختمون کرد با وسواسش من حامله هم بودم میرفتم دکتر با دوتا ماسک نفسم دیگه در نمیومد برمیگشتم مستقیم میرفتم تو حموم لباسامو اب جوش میریختم بعدم مینداختم لباسشویی اینقدر الکل و وایتکس مصرف کردم حساسیت ریه گرفته بودم اسپری میزدم ولی این خواهرم بشدت میرفت رو مخم میگفت وااای عطسه زدی این کروناعه رفتی سونو کرونا گرفتی🫥یا میرفتم خونه بابام اگر اینا هم بودن به بچه هاش میگفت بیایید عقب نزدیک خاله نشید میره بیرون حتما آلودس🫥و با این افکارش بزرگترین فرصتای‌ زندگی بچه هاشو سوزوند مثلا یکسال نذاشت بچه اش بره دانشگاه در حالیکه پزشکی قبول شده بود الان هم پزشکی میخونه ولی یکسال عقبه طفلک

اره بابا یعنی چه که یه لباس با دست یکی با ماشین اصلا با دست ادم میشوره ممکنه مواد شوینده بین الیاف ل ...

ایشون مشکل با برنامه های شستشو نداشت بلکه میگفت دیگ لباسشویی کثیفه چون لباسای خودتونو شستید🫥حالا ما مادر و پدر اون بچه بودیم از وجود خودمون بود خب اگر مشکلی مریضی ای چیزی داشتیم قطعا زمان بارداری بهش انتقال میدادیم‌ نه با دیگ لباسشویی😂ولی اگر بازم حامله بشم مینی واش میخرم اخه اصلا لباسشویی بزرگم پر نمیشد برای شستن لباس بچه اینجوری مصرف اب و برقش چند برابره ما هم که خداروشکر مشکل بی ابی داریم باید از همین الان بفکر اب واسه بچه هامون و نسل بعدی هم‌باشیم.