2777
2789

آزمون 16 ملیونها غیر حصوری برداشتن 5 تومن تن کتابخونه جای عمومی آزمون بدم اوکیه خوبه؟؟؟؟ شبیه ساز محل آزمون نمیشه؟ 

اگه خواستی بفهمی یکی انسانه... انسان..... فقط انسان..... این تست رو ازش بگیر این تست خیلییی مهمه و بابت این تست و آزمایش تست خیلی آدم ها فدا شدن😔😔😔 پس قدر این تستو بدون🙂👌رو خور نداره اصلاااااا      آماده ای ؟؟                                                         بهش بگو نظرت و حست راجب جنگ غزه و بچه های غزه چیه؟ 

اگه خیلی سر و صدا نباشه چرا

فقط فکر کن مثل کنکوره از جات نباید بلند شی یا مثلا دستشویی نمیتونی بری ماشین حساب و موبایل کنارت نیست با ی کیک و ی بطری آب باید تا آخر آزمون بمونی. 

با خویشتنم خوش است زین پس، من و من

سلام ، امیدوارم با درس خوندن خسته نباشید . 

آزمون دادن در کتابخانه یکی از روش های موثر بخصوص در دوران جمع بندی است چون در زمان شما صرفه جویی می شود و باعث رقابت شما با خودتان می شود . 

تحلیل آزمون ها اهمیت بالاتری نسبت به خود آزمون دارند و 

درس زیست یکی از مهمترین دروس کنکور و آزمون های نهایی هست . شما میتونید با تمرکز روی درس زیست انشالله در دانشگاه و رشته ای که مدنظرتونه قبول بشید 🪴

من دانشجوی پزشکی یزد هستم دوره روزانه . زیست کنکورم رو ۷۵ زدم هم کنکور اول هم دوم . آزمون بین المللی آیمت هم بیولوژی اش رو کامل (بدون هیچ غلطی ) زدم . 

خواستید مدارکش هم بفرستم براتون .

اگر  تدریس بخواهید یا رفع اشکال بعد آزمون میتونم برای زیست کمکتون کنم .

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام ، امیدوارم با درس خوندن خسته نباشید . آزمون دادن در کتابخانه یکی از روش های موثر بخصوص در دوران ...

عزیزم مشاورم میشی هزینه اش هم میشه بگی 

اگه خواستی بفهمی یکی انسانه... انسان..... فقط انسان..... این تست رو ازش بگیر این تست خیلییی مهمه و بابت این تست و آزمایش تست خیلی آدم ها فدا شدن😔😔😔 پس قدر این تستو بدون🙂👌رو خور نداره اصلاااااا      آماده ای ؟؟                                                         بهش بگو نظرت و حست راجب جنگ غزه و بچه های غزه چیه؟ 

عزیزم مشاورم میشی هزینه اش هم میشه بگی

سلام عزیزم ، با درس ها خسته نباشید 📚📚

بله ، حتما . 

در رابطه با هزینه هم خدمتتون بگم . مشاوره من شامل تنظیم برنامه مخصوص خودتون هست ، پایان هر روز و در نهایت هفتگی نقاط قوت و ضعف درسی رو یا هم بررسی می‌کنیم.  پیشرفت یا دلیل اشتباهات هر آزمون شبیه سازی که می‌دید رو چک میکنیم و تماس تلفنی که اگر مشکلی پیش اومده بود یا اشتباهی در روش درس خوندن وجود داشت با هم درستش کنیم . 

البته اگر سوال درسی چیزی داشتید کمک میکنم در حد توان  😊

هزینه جلسات مشاوره برای هر ماه یک ملیون و دویست تومان هست . 

اگر خواستید خدمتتون شماره تماس بگذارم 🍁🍂