2777
2789
علت گرمی بازار مسکن همیشه تقاضای قشر متوسط برای خرید خونه بوده مستاجرا و معمولی هایی که بعد چند سال ...

همیشه چند وقتی یبار خونه راکد میشه 

ما خودمون الان می‌خوایم بفروشیم ۶ماه منتظریم اما دوست شوهرم دوتا فروخته تازه یکی ویلایی بود که به نسبت سنگین بود اپارتمانشم از آپارتمان ما گرون تر بود 

روزانه خیلی ها میان میبینن ولی با خودشون فکر می‌کنن الان نخریم ارزون‌تر بشه اون وقت بخریم 

اما در کل کسی الان نمیخره ولی حتی اگه نخرن هم ا چند وقت دیگه خونه  خیلی گرون تر می‌شه صبر کن بنزین گرون بشه ون وقت می‌بینی جنس هم چقدر گرون می‌شه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما هم هم بنگاه گذاشتیم هم دیوار کلا دو تا مشتری آمد و دید اولی نپسندید دومی تخفیف خیلی زیاد می خواست

بنگاهی میگه بدی دست دلال زود میفروشه ولی اونم خب ارزون میگیره گرون میفروشه واس خودش

قاصدک های پریشان را که با خود باد برد،با خودم گفتم مرا هم می‌توان از یاد برد☻️تعلیقی هستم
کمارشی یا سوییتش جداس؟مشکلش چی کرم مادرشوهرت از نوعیه؟

طبقه بالام اما هیچ فرقی نداره همیشه سرشو مثل یابو میندازه میاد تو اگه کلیدم بیارم داخل شر به ما میکنه میگه مگه ما دزدیم که کلیدو میبری داخل،دخالت شدید میکنه تو زندگیم هر جا برمو بیام بعدش دعواست بچه هامو دوست نداره چون قرار بوده برادرزاده شو برا شوهرم بگیره اون جواب رد داده 

خدا هم وا دلم قهره موعه بو بت پرست امشو...   یه چیزی هست به اسم دوران که اگه تازه بهش رسیده باشی از پنج کیلومتری معلومه...

خب برو غزه شهید محسوب میشی🤣🤣

اصلااا و ابداااااا🤣🤣🤣🤣

خدا هم وا دلم قهره موعه بو بت پرست امشو...   یه چیزی هست به اسم دوران که اگه تازه بهش رسیده باشی از پنج کیلومتری معلومه...