2777
2789
اره ولی بدبختی اینجاس که خونه توهم به فروش نمیره که بتونی بزاری روش یکی دیگه بخری🤦‍♀️

مثل من 

دو ساله میخوام خونه ام رو عوض کنم ولی فروش نمیره   

خدا از ماست، خدا با ماست، خدا امید برا فرداست. خدا با ظلم می جنگه، خدا مفهوم آزادی‌ست...

الان سردرگم هستم

من جات بودم الان می‌خریدم چون خیلیا ناامید داشتن از فروختن خونشون کسی نمیخوره ولی باور کن تا چند ماه دیگه اصلا نمیشه خرید یهو می‌ره یهو نقدینگی میاد تو بازار خیلیا پول گزاشتم تو بانک واسه سود پولشون آزاد بشه میخرن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نظرسنجی بنظرتون ایران میزنه

میزنه وجنگ بزرگ در راهه من ازیه منبع موثق شنیدم خودیابود

اللهم عجل فرجه مهدی 💚 مدتی هست که حیرانم و تدبیری نیست...🤍در یک جنون سختبا ساز تو رقصیدم...‏«انهاکه عکس هارانبوسیده اند،عاشق نشده اند حسینی میمونم حسینی میمیرم..❤یاعلی و اولادش....🤍❤️حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم ❤️اين جهان كوه است و فعل ما ندا سوي ما آيد نداها را صدا فعل تو كان زايد از جان و تنت همچو فرزندي بگيرد دامنت پس تو را هر غم كه پيش آيد ز دردبر كسي تهمت منه، بر خويش گرد فعل تست اين غصه هاي دم به دم اين بود معناي قَد جَفٌَ القَلَم!

میزنه وجنگ بزرگ در راهه من ازیه منبع موثق شنیدم خودیابود

درسته

خدا هم وا دلم قهره موعه بو بت پرست امشو...   یه چیزی هست به اسم دوران که اگه تازه بهش رسیده باشی از پنج کیلومتری معلومه...

الان منم میخام همینکار کنمماشینو طلا بفروشم ولی از طرفی چون قیمت خونه راکد شده همش میگم نکنه ضرر کنم ...

الان من تو این حالتم طلاهامو گرمی ۳۲۰۰ فروختم، ۳۷۰ گرم فقط طلاهام بود ، سکه و نیم سکه و کلی پارسیانم داشتم، ولی خب خونه راحتیه و فقط بحث سرمایه گذاری نیست، من تو این خونه راحت ترم و پشیمون نیستم

بازم اومدم  🕊🕊🕊🕊
ایران باید بزن چون ۴تاشهید داد

واین جنگ اغازه ماجراست کاش دیگه هیچ ایرانی نره زیر خاک کاش شهیدندیم ازاین بابت

اللهم عجل فرجه مهدی 💚 مدتی هست که حیرانم و تدبیری نیست...🤍در یک جنون سختبا ساز تو رقصیدم...‏«انهاکه عکس هارانبوسیده اند،عاشق نشده اند حسینی میمونم حسینی میمیرم..❤یاعلی و اولادش....🤍❤️حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم ❤️اين جهان كوه است و فعل ما ندا سوي ما آيد نداها را صدا فعل تو كان زايد از جان و تنت همچو فرزندي بگيرد دامنت پس تو را هر غم كه پيش آيد ز دردبر كسي تهمت منه، بر خويش گرد فعل تست اين غصه هاي دم به دم اين بود معناي قَد جَفٌَ القَلَم!

واقعا توروخدا

اره بخدا