2777
2789
باور کن اونایی باید بخرن دارن

علت گرمی بازار مسکن همیشه تقاضای قشر متوسط برای خرید خونه بوده 

مستاجرا و معمولی هایی که بعد چند سال پس اندازی جمع کردن و وام گرفتن تا خونه بخرن یا خونه اشون رو بهتر کنن 

الان چند ساله که این قشر  که اکثریت جامعه هستن دیگه پس انداز به درد بخوری ( حداقل یک میلیارد )که بشه باهاش کاری کرد ندارن، با صد میلیون و دویست میلیون پام هم دیگه نمیشه سراغ خرید خونه رفت، 

اینه که بازار راکد شده و پولدارهای که چندتا خونه داشتن و هی می‌فروختند و با پولش یکی رو دوتا میکردن فعلا مشتری ندارن

خدا از ماست، خدا با ماست، خدا امید برا فرداست. خدا با ظلم می جنگه، خدا مفهوم آزادی‌ست...

اره دیگه پول دست مردم کمه مجبوری زیر قیمت بدی

زیر قیمتم‌بدم پول ندارم یکی دیگه بخرم🥲هعیییییییییی تموم فکرم شده خرید خونه

قاصدک های پریشان را که با خود باد برد،با خودم گفتم مرا هم می‌توان از یاد برد☻️تعلیقی هستم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ازدیشب ک فهمیدم ازبالاییا خیلی ترسیدم جنوبم منبع گازنفت اینجاس😭

😣😣خدا به دلامون آرامش بده منم اهل تبریزم خداروشکر اینجا منبع گاز ونفت نداره

من حسابم ز همه ی این شهر جداست من امیدم به خدا بعدخداهم به خداست❤مهربان باشیم💔
نمیدونم والا اونجا ک اسرائیل زد باید جلوشو میگرفت ن ک الان ب ایران بگ پاسخ ندین چندتا از کشورا ب ایر ...

بنظرم باید کلااسرائیل تمومومیکرد همون شب ولی میدونی امریکام میگه اسراییل زدی منم بمم اتم میزنمت ایران پس بشین سرجات دردمایکی نیس ک 

اللهم عجل فرجه مهدی 💚 مدتی هست که حیرانم و تدبیری نیست...🤍در یک جنون سختبا ساز تو رقصیدم...‏«انهاکه عکس هارانبوسیده اند،عاشق نشده اند حسینی میمونم حسینی میمیرم..❤یاعلی و اولادش....🤍❤️حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم ❤️اين جهان كوه است و فعل ما ندا سوي ما آيد نداها را صدا فعل تو كان زايد از جان و تنت همچو فرزندي بگيرد دامنت پس تو را هر غم كه پيش آيد ز دردبر كسي تهمت منه، بر خويش گرد فعل تست اين غصه هاي دم به دم اين بود معناي قَد جَفٌَ القَلَم!

😣😣خدا به دلامون آرامش بده منم اهل تبریزم خداروشکر اینجا منبع گاز ونفت نداره

منم مشکل اینجاس شوهرم همونجاهاکارمیکنه اصلاایقدر ترسیدم ارامش ندارم

اللهم عجل فرجه مهدی 💚 مدتی هست که حیرانم و تدبیری نیست...🤍در یک جنون سختبا ساز تو رقصیدم...‏«انهاکه عکس هارانبوسیده اند،عاشق نشده اند حسینی میمونم حسینی میمیرم..❤یاعلی و اولادش....🤍❤️حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم ❤️اين جهان كوه است و فعل ما ندا سوي ما آيد نداها را صدا فعل تو كان زايد از جان و تنت همچو فرزندي بگيرد دامنت پس تو را هر غم كه پيش آيد ز دردبر كسي تهمت منه، بر خويش گرد فعل تست اين غصه هاي دم به دم اين بود معناي قَد جَفٌَ القَلَم!

ماهم فرار میکنیم🤣🤣ولی ۴تاشهید دادیم نمیش ب همین راحتی ازش گذشت

کجا بریم خواهر🤣🤣من بنزین زدم فقط مقصد نمیدونم کجاس

خدا هم وا دلم قهره موعه بو بت پرست امشو...   یه چیزی هست به اسم دوران که اگه تازه بهش رسیده باشی از پنج کیلومتری معلومه...

این دقیقا مشکل ماست سال بعد می خوایم خونه رو عوض کنیمکاش خونه مون فروش بره

ما به بنگاهی گفتیم تو دیوار گذاشتیم اصلا هیشکی نیست .انشالا بتونیم بفروشیم خوبتشرو بخریم

قاصدک های پریشان را که با خود باد برد،با خودم گفتم مرا هم می‌توان از یاد برد☻️تعلیقی هستم
منم خرم آبادم پادگان بیخ گوشمه🤣🤣🤣🤣

الابلابایدمنوتوره بکشن تا ارامش بگیریم سی خمون ن

اگ ایران نزن اوناهم نمیزنن

اسراییل طرح یه حمله دیگه رو تصویب کرده جنگ بزرگ در راهه

خدا هم وا دلم قهره موعه بو بت پرست امشو...   یه چیزی هست به اسم دوران که اگه تازه بهش رسیده باشی از پنج کیلومتری معلومه...

اگ ایران نزن اوناهم نمیزنن

مشگل اینجاس ایران ول نمیکنه میخارا😂🤣

منم مشکل اینجاس شوهرم همونجاهاکارمیکنه اصلاایقدر ترسیدم ارامش ندارم

خدا بزرگه باید نترسیم و بگیم هیچی نمیشه

من حسابم ز همه ی این شهر جداست من امیدم به خدا بعدخداهم به خداست❤مهربان باشیم💔