2777
2789

بچها من قراره سه روز ازمایشی تو فروشگاه لباس بچگونه کار کنم و اگ راضی باشن از کارم استخدامم کنن 

گفتن مهمترین چیز براشون حرف زدن و ارتباط با مشتریه منم بی حوصله ام و رابطمم با بچها خیلی خوب نیست😂ولی خب چون فروشگاه خوبیه و نزدیکه بهمون دوست دارم استخدام شم

لطفا بگید چی کار کنم و چه رفتارایی با مشتری داشته باشم که استخدام شم و خلاصه هرچی بلدید بهم بگید🥲❤️

یه روزی تبدیل به نفرت میشه بهترین حس:)         goftino.com/c/eGAKp4
زیبا و خوش برخورد

خودم زیبا باشم؟😂

زیبام زیبام😂

خب همون خوش برخورد بودمو من بلد نیستم کلا کم حرفم چیکار باید بکنم ک خوش برخورد باشم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

فروشنده ای بنظرتون خوبه که بتونه با دوز وکلک یا هرچی اسمش رو بزارید فروش داشته باشه معیارشون اینه

اره همینارو تقریبا گفت

گفت ک ارتباط با مشتری مهمه برامون و شما باید بتونید اگ مشتری مثلا از فلان لباس خوشش نیومد زبون بریزید بگید چقدر فلان لباس و فلان رنگ به بچتون میاد منم واقعیتش ادم کم حرفیم تو اینجوری مواقع

بعد خب ما خودمون پیش اومده رفته باشیم مغازه مشتری هی بخواد لباس بندازه بهمون ازش خوشمون نیاد و چش غره بریم اصن دوس ندارم اینجوری فک کنن درموردم

به نظر من حالا صرفا نه فقط با بچه ها باید با مامان باباها بتونی خوووب ارتباط بگیری رو فن بیانت کار کن هرچقدر بتونی باهاشون خوب معاشرت کنی لحن حرف زدنت خوب و اخلاقت خوب باشه بدون استخدامی 

خداوکیلی من از این فروشنده ها که دنبال آدم راه میوفتن‌ بدم‌ میاد نمیتونم انتخاب کنم درست. نیمدونم چطوری بگم ولی راحت نیستم هی یکی عقبم‌ بیاد. من دوس‌ دارم هر وقت سوالی داشتم مثلا خودم بگم نه اینکه اون جلو جلو بیاد‌ تو دلم😂😂

الان یه تاپیک صحبتش بود دنبال سر مشتری راه نیفتین بزارین راحت باشن

میدونم خودم متنفرم از اینکار ولی خب صاحب مغازه میخواد تو با زبون ریختن یفروش داشته باشی و مثلا یه پورسانتیم بده بهت

وای نمیدونم دارم پشیمون میشم

اره همینارو تقریبا گفتگفت ک ارتباط با مشتری مهمه برامون و شما باید بتونید اگ مشتری مثلا از فلان لباس ...

ببین مثلا باید بگی هز این برای خواهرزاده ام برادرزاده ام بردم جنسش خوبه فلان رنگ چقدر به بچتون میاد 

به نظر من حالا صرفا نه فقط با بچه ها باید با مامان باباها بتونی خوووب ارتباط بگیری رو فن بیانت کار ک ...

😂😑وای من اصن با حوصله و خوش اخلاق نیستم

واقعا نمیدونم ک میتونم یا نه🥲

میدونم خودم متنفرم از اینکار ولی خب صاحب مغازه میخواد تو با زبون ریختن یفروش داشته باشی و مثلا یه پو ...

عزیزدلم 

کلا معمولی باش 

یکم خوش برخورد 

سلام خوش اومدین 

میتونم راهنماییتون کنم؟

خدانگهدارتون 

و ... 

نیاز نیست خیلی تغییر کنی گلم 

یه مدت آزمایشی برو خوشت اومد کلا برو 

خداوکیلی من از این فروشنده ها که دنبال آدم راه میوفتن‌ بدم‌ میاد نمیتونم انتخاب کنم درست. نیمدونم چط ...

خودمم همینم تو دلم فحش میدم بهشون😂😂واییی دارم پشیمون میشم

خداوکیلی من از این فروشنده ها که دنبال آدم راه میوفتن‌ بدم‌ میاد نمیتونم انتخاب کنم درست. نیمدونم چط ...

اره انگار وارد مغازه میشی به چشم دزد نگاهت میکنن میترسن چیزی ندزدی چه وضعشه ادم یکم شخصیت داشته باشه خوبه یجور استرس دارن و دنبالت راه میوفتن انگار جای پارچه الماس میفروشن میترسن بدزدیم در بریم 😑😑