2777
2789
عنوان

چیکار کنیم که فروشنده ی خوبی باشیم❓️😂🥹

| مشاهده متن کامل بحث + 1451 بازدید | 41 پست
😂😑وای من اصن با حوصله و خوش اخلاق نیستمواقعا نمیدونم ک میتونم یا نه🥲

متاسفه بهت بگم فروشندگی خیلی صبر و حوصله و طاقت میخواد مشتری ممکنه بارها لباس رو ببینه نپسنده باید حوصله داشته باشی تاراحت نشی خسته نشی و....

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببین مثلا باید بگی هز این برای خواهرزاده ام برادرزاده ام بردم جنسش خوبه فلان رنگ چقدر به بچتون میاد

اهااااا افرین از این نکته ها بگید بهم😂

یه روزی تبدیل به نفرت میشه بهترین حس:)         goftino.com/c/eGAKp4

برای مشتری احترام قائل بشو و از جات پاشو

حتی اگه داری چایی میخوری به احترامش چاییتو بذار کنار و منتظرش باش

با لبخند سلام و علیک کن

فن بیان داشته باش و دایره کلماتتو گسترش بده

سلام گل من در خدمتم بفرمایید ، سلام قشنگ من سلام عزیزم و کلا جمله های متفاوت و سرزنده به کار ببر

عبوس نباش و با بچه ها ارتباط برقرار کن و باهاشون رفیق شو فکر کن داری با بچگی خودت حرف میزنی

بسم الله : کاربری دست سه نفره هر سه نفرمون از این کاربری استفاده میکنیم ، عضو شرکت برادران پشم السلطنه به جز کیومرث😂   اللهم عجل لولیک الفرج ، چشم انتظارتم امام مهربونم ، امام قشنگم ، خوشگل ترین خلق خدا ، شیرین تر از عسل ، قلب همه ماها ، منتظر بوی عطرت در کنار کعبه میمونم💚🌱

عزیزدلم کلا معمولی باش یکم خوش برخورد سلام خوش اومدین میتونم راهنماییتون کنم؟خدانگهدارتون و ... نیاز ...

کلا ۳ روز ازمایشیه من میگم‌حالا فردا رو برم اگ خوشم نیومد دیگ نرم اصن🥲😂

اره اینارو میدونم ولی گفتنش خیلی سخته😂

حالا من حرفه اصلیم تو دندون پزشکیه ولی فعلا نمیخوام کار کنم یکم سخته کارش الان میبینم این ارتباط با مشتری برام سختتره😂

متاسفه بهت بگم فروشندگی خیلی صبر و حوصله و طاقت میخواد مشتری ممکنه بارها لباس رو ببینه نپسنده باید ح ...

😭😭😂وای من اصلاااا صبور نیستم

یعنی عادت میکنم؟

برای مشتری احترام قائل بشو و از جات پاشوحتی اگه داری چایی میخوری به احترامش چاییتو بذار کنار و منتظر ...

مرسی عزیزم از راهنماییت 

خودمون یکی از اینا تو خونا داریم الان با خودم میگم من با یکیش نمیتونم بسازم چه برسه هزار تا بچه در روز

بعد یکی از مشکلات دیگم اینه که فروشنده پسر داشت چند تا بعد منم تپلم خجالت میکشم کنارشون خم و راست شم😂

خخخ 😂 خب دختر خوب اگر ببینن نمیتونی ارتباط بگیری و فروش داشته باشی عذرت رو میخوان

خب برا همین میخوان ازمایشی کار کنم دیگه

بیا مثبت نگاه کنیم بگیم من میتونم😂🙏🏼