2777
2789
عنوان

چیکار کنیم که فروشنده ی خوبی باشیم❓️😂🥹

| مشاهده متن کامل بحث + 1095 بازدید | 41 پست
خب برا همین میخوان ازمایشی کار کنم دیگهبیا مثبت نگاه کنیم بگیم من میتونم😂🙏🏼

متوجه ام. عزیزم خودت مدام میگی من فلانم من بهمانم 😂 

نترس برو جلو شاید اصلا خوشت اومد تغییر کردی 

متوجه ام. عزیزم خودت مدام میگی من فلانم من بهمانم 😂 نترس برو جلو شاید اصلا خوشت اومد تغییر کردی

اره احتمالا همین بشه😂

برام ارزوی موفقیت کن🥲😂

یه روزی تبدیل به نفرت میشه بهترین حس:)         goftino.com/c/eGAKp4

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره احتمالا همین بشه😂برام ارزوی موفقیت کن🥲😂

استرس نداشته باش اونقدم سخت نیس

همین ک بقیه گفتن نمیخاد خیلی تغییر کنی

عادی حرف بزن با ی لبخند کم

و اگ دیدی نمیتونی کنار بیای نرو هیچی از راحتی خودت مهم تر نیس

موفق باشی عشقم😘

عزیزم من سه ساله فروشندم.وقتی مشتری وارد میشه به احترامش بلند میشم و با چهره خندون سلام و خوش امد گویی میگم.دنبالشون راه نمیفتموو ی گوشع از سالن وایمیسم تا خودشون سوال بپرسن.بقول صابکارم باید دارا رفتار کرد.پرحرفی نباید کنی چون مشتری حس میکنه میخوای هرجور شده بهش بفروشی.درعوض باید بتونی سوالاشو خوب جواب بدی و قانعش کنی.من ۹۰درصد مشتری هام میگن بخاطر اخلاقت خرید میکنیم خیلی باهاشون مهربونم ولی چاپلوسیم نمیکنم.الان الهی شکر فروشنده حرفه ایم تو کار خودم

استرس نداشته باش اونقدم سخت نیسهمین ک بقیه گفتن نمیخاد خیلی تغییر کنیعادی حرف بزن با ی لبخند کمو اگ ...

واسه همه پیگیریات مرسی😂❤️

ندارم🥲فقط سفته رو یکم نگرانم اینقدر اینا دلهره میدن بهم 

عزیزم من سه ساله فروشندم.وقتی مشتری وارد میشه به احترامش بلند میشم و با چهره خندون سلام و خوش امد گو ...

چقدر عالی عزیزم همیشه موفق باشید تو کارتون

چقدرم خوب ک اومدید تو تاپیکم😂🥲میتونم چند تا سوال بپرسم؟

شما اوایل کارتون مثل من نمیدونستید باید چجوری رفتار کنید یا چجوری برخورد کنید؟چقدر طول کشید تا عادت کردید

و اینکه از شمائم سفته گرفتن؟من باید ۳۰ تومن سفته بدم هم اینجایی ک قراره فردا برم هم یجای دیگ ک واقعیتش اونجارو بیشتر از اینجا دوست دارم و اونا کل محصولات مغازشون برند و گرون قیمته یجورایی حق دارن اعتماد نداشته باشن و سفته بخوان ولی بازم چون سفته از من نیست نگرانم

چقدر عالی عزیزم همیشه موفق باشید تو کارتونچقدرم خوب ک اومدید تو تاپیکم😂🥲میتونم چند تا سوال بپرسم؟ش ...

بله وقعی که من این کارو شروع کردم اعتماد به نفسم صفرررر بودددد اصلا ادم اجتماعی نبودم اما خداروشکر صابکارم باهام راه اومد تا فعال شدم.بعدشم جاهای دیگه رفتم که از هر کدوم ی چیزی یادگرفتم.ولی تو این راه خیلی اذیت شدم.سعی کن اول کار خودتوبی زبون نشون ندی که هرطور دلشون خواس رفتار کنن.برا اکثر جاها سفته میخوان بله ولی سفته رو تا ده روز اول یا حتی سعی کن یک ماه اول ندی تو سفته هم بنویس بابت ضمانت کاری که هیچ کاری نمیتونه باهاش کنه.رسیدم ازش بگیر که سفته برا ضمانت کاری دادی.بعد بنظزم مغازه ایم که چیزاش گرونه نرو چون فروشش سخت هس و صابکار مدام میخواد بهت غر بزنه

واسه همه پیگیریات مرسی😂❤️ندارم🥲فقط سفته رو یکم نگرانم اینقدر اینا دلهره میدن بهم

🤣🤣هی میام ببینم کی تاپیک جدید داره تو دوستام😁

هیچی نمیشه

خاهر منم دوران مجردیش سر کار میرفت همه جا سفته میداد هیچی نشد 

بله وقعی که من این کارو شروع کردم اعتماد به نفسم صفرررر بودددد اصلا ادم اجتماعی نبودم اما خداروشکر ص ...

نه مشتری داره خیلی محیط کاریه خوبی داره سفته رو هم همون دوروز اول ک ازمایشیه میخواد ینی اصلا نمیشه که ندم ولی خب سعی میکنم حواسمو جمع کنم ک کلاه نره یوقت سرم🥲😂

مرسی عزیردلم از راهنماییت موفق باشی❤️

🤣🤣هی میام ببینم کی تاپیک جدید داره تو دوستام😁هیچی نمیشهخاهر منم دوران مجردیش سر کار میرفت همه جا ...

اره دیگ هواسمو باید جمع کنم

برام‌ارزوی موفقیت کن حدییییث🥲😂