بهتون بر نخوره نسل جدید فوق العاده لوس و یه عدهشون بی ادبن از طرفیم پدر و مادرها هم فوق العاده پر مدعا و همیشه پشت بچهاشون هستن بدون اینکه بدونن قضیه چیه
از خدا میخوام معلم شین درک کنید یک معلم بعضی وقتها چقدر تو فشار روانی هست ولی صداش در نمیاد 😔😔😔😔😔
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
من ۴۰ تا شاگرد دارم کلاس هشتم، ۱۲ نفرشون با تعهد نشستن سرکلاس، گاهی اوقات باورم نمیشه ۱۳، ۱۴ سالشون باشه وقتی برمی گردم خونه حس می کنم ۱۸ چرخ روم رد شده، مثل جنازه میفتم، کاری کردن بعد از این همه سال از شغلم متنفرم
ولی بعضی از معلما هم هستن معذرت میخام افاده ای و زر زرو هیچیم یاد بچه نمیدن فقط میان سرکلاس که اومده ...
عزیزم بلد نیستن اموزش پرورش استخدامی داره بعد چند ماه تلاش کردن و کلی دروغ گفتن تو گزینش و ... قبول میشی بعد یه دوره نمیزارن که معلما رو اموزش بدن خوب جه انتظاری میشه داشت وفتی خود معلم شب قبل کتاب رو مرور میکنه