2777
2789

سلام هزینه کلاس زبان آنلاین واسه بچه ها ۸سال میدونید چقدره؟ کدوم آموزشگاه خوبه؟ممنون  میشم اگه اطلاعی دارید بگین

سفیر خیلی خوبه . من الان دوره نوجوانانم . آنلاین برداشتم . عالیه ، فقط سطح امتحانات یکم بالاس . برای من الان یک و نیمه ولی می‌دونم که لول های پایین تر کناره ، مثلا می‌تونه از هفتصد هشتصد شروع شه

فِکرایِ تو ذِهنَم .... اَز هَندزفریم پیچیده تَرهههههه😭💔😑

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یکی رو واسش پیدا کردم میگه ترمی دو و پونصد.هر ترمش ۱۰ جلسه. یکم هزینش زیاده.حالا نمیدونم همین قیمت ی ...

داره گرون میده بابا 😑 سفیر به نظر من بهترین آموزشگاهه و پولشم معمولیه . تازه معتبر هم هست . میتونی آنلاین هم ثبت نام کنی . ترم هاشم هفته ای سه جلسه است که در کل ۱۶ جلسه است

فِکرایِ تو ذِهنَم .... اَز هَندزفریم پیچیده تَرهههههه😭💔😑