2777
2789
عنوان

میشه خواهش کنم بیاید

65 بازدید | 11 پست

۳ماه با یکی بودم خیلی خوب بودیم باهم بعد این یکی دو هفته کلا کم پیام میداد بعد گفت سرم شلوغه نتونستم پیام بدم بعدش دو روز پیش حرف زدیم خوب بودیم دعوام نداشتیم ولی ی هویی دیدم دیروز چتو حذف کرده و منو بلاک کرده بدون هیچ دلیلی💔

آخههه چرااا واقعا از دیروز تا الان خیلی ناراحتم

از طرفیم نمیشه گفت آویزونش بودم یا فلان چون تو این۳ماه همش اون اول پیام میداد و تقریبا هرشبم پیام میداد کن فک کنم کلا ۴بار فقط بهش اول پیام دادم

واقعا نمیدونم چرا همچین کاری کرده خیلی ناراحتم💔

بهتر که رفت 

گاهی وقتا خدا ما رو نجات میده و ما اسمش رو میذاریم شکست 

ولی ببین خدا چقدر دوستت داشته که همچین ادم مضخرفی  رو کاری کرده طرف با پای خودش رفته 

سجده شکر به جا بیار 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این جور آدما فورا کسی. را جایگزین میکنند بلایی سر من اومد ما تازه از بچگی همو‌میخاستبم بهخاطرش بهترین خواستگار رو رد کرد آخرش دیگه جواب من نداد بعد یه مدتی هم خبر آمد نامزد شده دیدم بله یه لقمه چرب چیلی گیرش اومده من وول کرد

ایییی واییی😭💔💔💔

آره منی که تا دیروز به خاطرم دعوا راه مینداخت بهم چنان پوز خندی زد قلبم هزار تیکه شد مجبور شدم با کسی متنفر بودم کیلومتر ها متر از خانوادم دورتر ازدواج کنم

چون میگفتن مادرش وخواهرش مانع ازدواج ما شدن پسره هنوز عقد بود باباش مرد با51سال سن مامانم می‌گفت رفته بودم مجلس ختمش داداش بزرگه پسره بهم گفت تو بابام ونفرین کردی بابام مرد بعد چند سال هم دامادشون جوان مرگ شد تمام روستا میگن تاوان قلب شکست فلانی را دارن میدم یعنی از این‌جدایی قلب خود خدا هم شکست

خدا لعنتشش کنهه😭💔💔💔

هر کی هم بود اون دختر را انتخاب می‌کرد خود پسره تا اول دبیرستان بیشتر درس نخونده با دختره لیسانس با پدر پولدار ازدواج کرد من چی داشت یه قلب بادست خالی