2777
2789

تو عروسي خالم يه اتفاقي افتاده تو فيلم ديديم بعده ها

يه خانواده حدودا پر جمعيت يدونه گوشي داشتن كه مينداختن گردنشون

هركي ميخواست برقصه سريع گوشي رو مينداختن گردنش اونم ميومد وسط و ميرقصيد

حدودا ١٢-١٣ نفرن 

واي خيلي باحال بود😂😂😂

و من اکنون در حوالیِ بیست سالگی دانستم که عشق غمگین است وقتی تو آنجا در تمامِ عکس هایت میخندی و من اینجا ذره ذره تمام میشوم...ميشه يه صلوات براي ارامشم بفرستيد،خواهشا🙏🏻

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

داییم گوشی بلوتوث دار گرفته بود از دوستش یه عکس بلوتوث کرده بود که خودکار ده ثانیه بعد صفحه گوشیش رو خاموش میکرد ، رفت پیش دومادش گفت مهدی یه نگاه به گوشیم بنداز میکروب افتاده توش 

منظورش ویروس بود 😆

هیچ  

وای من یه تقویم داشتم هر وقت برام اس ام اس میومد توی تقویم تو تاریخ اون روز اس ام اسه رو مینوشتم با ساعت و نام فرستنده😂😂😂😂

من مثل شاطر نونوا دارم تند تند تایپ میکنم شما اصله کاریو ول کردی داری امضامو میخونی?  

اهان شب اولی که گوشی خریدم همش دغدغم این بود که گوشیمو کجا بزارم بخوابم😂😂😂

اخر پیچیدم لای دستمال کاغذی گذاشتم توی سوپ خوری توی بوفه😐😐😐

من مثل شاطر نونوا دارم تند تند تایپ میکنم شما اصله کاریو ول کردی داری امضامو میخونی?  
اهان شب اولی که گوشی خریدم همش دغدغم این بود که گوشیمو کجا بزارم بخوابم😂😂😂 اخر پیچیدم لای دستمال ...

چرا؟ میخواستی کسی نره سرش؟

"برای اینکه مردم در خط نگه‌داشته شوند، آن‌ها باید گرسنه، نیازمند، بی‌سواد، و خرافی نگه‌داشته شوند. اگر فرزند بقال باسواد شود، او نه‌تنها به سخنرانی من انتقاد خواهد کرد، بلکه واژه‌های بدیعی را نیز بکار می‌برد که نه شما و نه من نمی‌توانیم آن را بفهمیم … چه اتفاقی می‌افتد اگر کودک علوفه‌فروش باهوش و توانا باشد و کودک من، ...،تنبل و احمق باشد؟"
اهان شب اولی که گوشی خریدم همش دغدغم این بود که گوشیمو کجا بزارم بخوابم😂😂😂 اخر پیچیدم لای دستمال ...

ای وای اسکارلت😲😲😲😲😂😂😂😂

♥𝙻𝚘𝚟𝚎 𝚘𝚛 𝚖𝚘𝚗𝚎𝚢?? +perspolis♥�

بابای منم یه گوشی از خارج آورده بود. اونجا خط اعتباری بود ولی ایران هنوز تازه خط دائمی داشتن همه. بلد نبودیم باهاش کار کنیم همه اعتبارش رو تموم کرده بودیم خودم و داداشم.خخخخ یه موبایل بزرگ بود.   اولین گوشی خودم هم یه نوکیا یازده دوصفر بود بیچاره هنوز کار میده 

"برای اینکه مردم در خط نگه‌داشته شوند، آن‌ها باید گرسنه، نیازمند، بی‌سواد، و خرافی نگه‌داشته شوند. اگر فرزند بقال باسواد شود، او نه‌تنها به سخنرانی من انتقاد خواهد کرد، بلکه واژه‌های بدیعی را نیز بکار می‌برد که نه شما و نه من نمی‌توانیم آن را بفهمیم … چه اتفاقی می‌افتد اگر کودک علوفه‌فروش باهوش و توانا باشد و کودک من، ...،تنبل و احمق باشد؟"