حدود سییزده سال پیش بابام گوشی خریده بود..بعد هرچی مسیج میومد یا میس کال داشت و همون لحظه پاک میکرد یعنی همیشه هیستوری و این باکسش خالی بود😂😂میگفت گوشی سنگین میشه خراب میشه😲😲😲😲😂😂😂دورش بگردم من چقد ساده بود😂😂
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
بچه ها ما به شدت به شدت به شدت دلهره گرفتن پرينت هم تلفن خونه هم مخابرات براي موبايل رو داشتيم!!!!! ...
وای دقیقا من یادمه یبار ازتلفن خونه زنگ زدم لندن یه برنامه رادیویی بود اونموقع به اسم روز هفتم اهنگ درخواستی پخش میکرد مجریشم بهزاد بلور بود الانم هس شبکه بی بی سی.خلاصه با کلی دلهره زنگ زدم گفتم یه اهنگ میخاستم از حبیب تقدیم میکنم به خودم 😁 یعد ک قبض اوند 1000 تومن واسه همون چند ثانیه رو قبض نوشته یود تماس خارجی منم ازترس اینکه بایام نفهمه قبض تلفن که اومده بود اتداختمش زیر ماشین لباسشویی که تو پیلوت بود اونموقع تامثلا خیس بشه بعد با انگشت کشیدم پاک شد اون قسمتش😒چ استرسی داشتم تازه اهنگشم تقدیم ب خودم کزده بودم😃
من گوشی n90 داشتم یادمه فامیلامون عکساشونو با بلوتوث میریختن تو گوشی من میگفتن با کیفیت تر نشون میده بعد با کلی ذوق نگاش میکردن دیگ از کلاسایی ک باهاش تو کوچه و خیابون دادم نگم ک آب میشم از خجالت خخخخ😊