2777
2789
چرا؟ میخواستی کسی نره سرش؟

نه نمیدونستم کجا باید بزارمش

اخه یادمه غروب بود خریدمش تا موقعه خواب تو دستم بود 

موقع خواب نمیدونستم کجا بزارمش😂😂😂

سنیم نداشتم اخه ۱۰ سالم بود

من مثل شاطر نونوا دارم تند تند تایپ میکنم شما اصله کاریو ول کردی داری امضامو میخونی?  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه ها ما به شدت به شدت به شدت دلهره گرفتن پرينت هم تلفن خونه هم مخابرات براي موبايل رو داشتيم!!!!! ...

وای دقیقا  من یادمه یبار ازتلفن خونه زنگ زدم لندن یه برنامه رادیویی بود اونموقع به اسم روز هفتم اهنگ درخواستی پخش میکرد مجریشم بهزاد بلور بود الانم هس شبکه بی بی سی.خلاصه با کلی دلهره زنگ زدم گفتم یه اهنگ میخاستم از حبیب تقدیم میکنم به خودم 😁 یعد ک قبض اوند 1000  تومن واسه همون چند ثانیه رو قبض نوشته یود تماس خارجی  منم ازترس اینکه بایام نفهمه قبض تلفن که اومده بود اتداختمش زیر ماشین لباسشویی که تو پیلوت بود اونموقع تامثلا خیس بشه بعد با انگشت کشیدم پاک شد اون قسمتش😒چ استرسی داشتم تازه اهنگشم تقدیم ب خودم کزده بودم😃

میگما بچه ها من هنوز از گوشی سامسونگ کشویی دارم، بنظرتون خیلی ضایعس؟ خو چیکار کنم لامصب هیچیش نمیشه منم شوهرم خصیص پول نمیده 

نه ماه انتظار ویک عمر نگرانی، حس آزاد دخترانه رابه مهرمادری دادن، بزرگترین ایثار یک زن است 
من k810 سوني اريكسون داشتم بعدم e250 سامسونگ خريدم يعني پز ميدادمااا باهاش

مثه من هنوز دارمش 

نه ماه انتظار ویک عمر نگرانی، حس آزاد دخترانه رابه مهرمادری دادن، بزرگترین ایثار یک زن است 
میگما بچه ها من هنوز از گوشی سامسونگ کشویی دارم، بنظرتون خیلی ضایعس؟ خو چیکار کنم لامصب هیچیش نمیشه ...

کاش خودت میخریدی😞😞پس انداز نداری؟

♥𝙻𝚘𝚟𝚎 𝚘𝚛 𝚖𝚘𝚗𝚎𝚢?? +perspolis♥�
کاش خودت میخریدی😞😞پس انداز نداری؟

نه عزیزم تازه بعدهفت سال به این نتیجه رسیدم پس انداز مخفی کنم برای خودم 

اتفاقا بنظرمن الان هرکی گوشیش ساده تر باشه باکلاستره    نظرشخصیمه البته

واقعا؟ ؟ممنون بهم اعتماد به نفس دادی خواهر جان 

من گوشی n90 داشتم یادمه فامیلامون عکساشونو با بلوتوث میریختن تو گوشی من میگفتن با کیفیت تر نشون میده بعد با کلی ذوق نگاش میکردن دیگ از کلاسایی ک باهاش تو کوچه و خیابون دادم نگم ک آب میشم از خجالت خخخخ😊