حدود سییزده سال پیش بابام گوشی خریده بود..بعد هرچی مسیج میومد یا میس کال داشت و همون لحظه پاک میکرد یعنی همیشه هیستوری و این باکسش خالی بود😂😂میگفت گوشی سنگین میشه خراب میشه😲😲😲😲😂😂😂دورش بگردم من چقد ساده بود😂😂
بچه ها باورتون ميشه يكي از دختراي دانشگاه ما واسه اينكه بتونه موبايل داشته باشه ازدواج كرد؟😋😋😋 خو ...
الان ازش خبر داری خوشبخت است وای چقدر بچگی کرده
توکل بر خدایت کن کفایت میکند حتمااگر خالص شوی با او صدایت میکند حتمااگر بیهوده رنجیدی از این دنیای بی رحمیبه درگاهش قناعت کن, عنایت میکند حتمادلت درمانده میمیرد, اگر غافل شوی از اوبه هر وقتی صدایش کن حمایت میکند حتماخطا گر میروی گاهی, به خلوت توبه کن با اوگناهت ساده میبخشد, رهایت میکند حتمابه لطفش شک نکن گاهی, اگر دنیا حقیرت کردتو رسم بندگی آموز, حمایت میکند حتمااگر غمگین اگر شادی, خدایی را پرستش کنکه هر دم بهترینها را, عطایت میکند حتما
سرکلا بلوتوثا روشن میشد پسرا شمارهاشونو واسه اسم بلوتوث میزاشتن غیر مستقیم شماره میدادن😂😂
الهی شکرت دلبندم پسرم پاره تنم صحبت میکنه و دقت وتمرکز بالایی داره و کاملا سالم و نرماله الهی شکرت بابت محبت و عشقی که پسرم داره الهی شکرت که پسرم سخنور ه الهی شکرت که پسرم دانا و باهوشه خدايا شکرت که پسرم یه مردم کامله الهی شکرت برای سلامتی پسرم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
يكى از فاميلاى ما طلاهاى عروسيشو فروخت خط وگوشى خريد 😆😆 همچينم پزشو ميداد
دركائنات كاستى وفقر وجود ندارد زيرا كائنات منبع همه ى انرژى وثروتهاى روى زمين است پس من ميخواهم واو ميدهد😍 خداياشكرت كه تمام درهاى سلامت ورحمت وثروتت برويمان باز است🙏
هی زور میزدیم حجم پیامک از یکی تجاوز نکنه، فاصله حروف روبرمیداشتیم، مخفف میکردیم، سلام و احوال پرسی رو حذف میکردیم. حالا هزینه هر پیام ده تا تک تومنی بودا
من کلاس پنجم بودم بابا و مامانم واسه کاری رفتن مسافرت.بابام گوشیش از این نوکیا ساده ها بود که اونموقع تازه مد شده بود.داده بود دست من که زنگ بزنن بهم.منم بندشو برداشته بودم مینداختم تو گردنم تو خیابون با یه غروری راه میرفتم دخترداییم حرص میخورد😂😂😂همه یجوری بهم نگا میکردن فکر میکردن واسه خودمه😂😂وااای که چقدر خز بود اونموقع یا گوشی تو گردن مینداختن یا رو کمربند
رفته بودیم بیرون بامادرشوهرمامان بزرگ شوهرم بعدرفتیم توپارک نشستیم ۲سه تاپسرجلومون بودن داشتن توگوشیاشون نگاه میکردن میخندیدن اصن حواسشون به مانبودبعدمادربزرگ شوهرم خطاب به پسرامیگه نکنه عکسمونو بگیرین بلوبوتش کنین منظورش بلوتوث بود ولی اشتباه تلفظ میکردآقاوقتی اینوگفت یعنی منومادرشوهرم که ازخنده نقش زمین شده بودیم پسراکه دیگه هیچی زمین ازخنده گازمیگرفتن
یه مامان عصبی ولی در این حال مهربون و دل نازک😁دارم تمام سعی خودمو میکنم مشکلاتیو که توزندگیم از سربی تجربگیم به وجود اومدن درست کنم به امیدویاری خدا🙏🌷