2777
2789
بچه ها باورتون ميشه يكي از دختراي دانشگاه ما واسه اينكه بتونه موبايل داشته باشه ازدواج كرد؟😋😋😋 خو ...

الان ازش خبر داری خوشبخت است وای چقدر بچگی کرده

توکل بر خدایت کن کفایت میکند حتمااگر خالص شوی با او صدایت میکند حتمااگر بیهوده رنجیدی از این دنیای بی رحمیبه درگاهش قناعت کن, عنایت میکند حتمادلت درمانده میمیرد, اگر غافل شوی از اوبه هر وقتی صدایش کن حمایت میکند حتماخطا گر میروی گاهی, به خلوت توبه کن با اوگناهت ساده میبخشد, رهایت میکند حتمابه لطفش شک نکن گاهی, اگر دنیا حقیرت کردتو رسم بندگی آموز, حمایت میکند حتمااگر غمگین اگر شادی, خدایی را پرستش کنکه هر دم بهترینها را, عطایت میکند حتما

سرکلا بلوتوثا روشن میشد پسرا شمارهاشونو واسه اسم بلوتوث میزاشتن غیر مستقیم شماره میدادن😂😂

الهی شکرت دلبندم پسرم پاره تنم صحبت میکنه و دقت و‌تمرکز بالایی داره و کاملا سالم و نرماله الهی شکرت بابت محبت و عشقی که پسرم داره الهی شکرت که پسرم سخنور ه الهی شکرت که پسرم دانا و باهوشه خدايا شکرت که پسرم یه مردم کامله الهی شکرت برای سلامتی پسرم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شوهر خاله ام حدودای سال 75 بود اگه اشتباه نکنم گوشی نوکیا ساده گرفته بود

میره دستشویی گوشی می افته تو دستشویی  

میبره تعمیرکار درست کنه

طرف درش رو باز می کنه بوی گندی میاد میگه این دیگه درست   نمیشه

یسری هم تو محوطه دانشگاه نشسته بودیم یه دختره جلومون رڗه میرفت با گوشی صخبت میکرد یه دفه زنگ خورد هم ...

یه بار هم دانشگاه ما اینجوری شد

اونم جلو ایستگاه واحد

دختره اولش داشت می گفت مزاحم نشین من قصد ازدواج ندارم که یه دفعه گوشیش زنگ خورد

پسرا مرده بودن از خنده

يكى از فاميلاى ما طلاهاى عروسيشو فروخت خط وگوشى خريد 😆😆 همچينم پزشو ميداد 

دركائنات كاستى وفقر وجود ندارد زيرا كائنات منبع همه ى انرژى وثروتهاى روى زمين است پس من ميخواهم واو ميدهد😍            خداياشكرت كه تمام درهاى سلامت ورحمت وثروتت برويمان باز است🙏

یادمه تازه گوشی گرفته بودم،از اونجایی که عشق نیرو انتظامی و اینا بودم،یه اهنگ زنگی بود حالت یبسیم پلیسی میگفت مرکز یاور دو مرررکزززز یاور دو و......

اونو گذاشته بودم اهنگ گوشیم،یهو تو مترو گوشیم زنگ خورد دور وریا گورخیدن    

هی زور میزدیم حجم پیامک از یکی تجاوز نکنه، فاصله حروف روبرمیداشتیم، مخفف میکردیم، سلام و احوال پرسی رو حذف میکردیم. حالا هزینه هر پیام ده تا تک تومنی بودا

خدایا شکرت بخاطر گل بهشتی که بهم دادی...

من کلاس پنجم بودم بابا و مامانم واسه کاری رفتن مسافرت.بابام گوشیش از این نوکیا ساده ها بود که اونموقع تازه مد شده بود.داده بود دست من که زنگ بزنن بهم.منم بندشو برداشته بودم مینداختم تو گردنم تو خیابون با یه غروری راه میرفتم دخترداییم حرص میخورد😂😂😂همه یجوری بهم نگا میکردن فکر میکردن واسه خودمه😂😂وااای که چقدر خز بود اونموقع یا گوشی تو گردن مینداختن یا رو کمربند 

هی زور میزدیم حجم پیامک از یکی تجاوز نکنه، فاصله حروف روبرمیداشتیم، مخفف میکردیم، سلام و احوال پرسی ...

😂😂😂😂آره واقعا یادش بخیر 

گروه زرد تاپیک لاغری بامداد خمار قد 157 وزن فعلی 75 وزن هدف 60 من میتوانم

رفته بودیم بیرون بامادرشوهرمامان بزرگ شوهرم بعدرفتیم توپارک نشستیم ۲سه تاپسرجلومون بودن داشتن توگوشیاشون نگاه میکردن میخندیدن اصن حواسشون به مانبودبعدمادربزرگ شوهرم خطاب به پسرامیگه نکنه عکسمونو بگیرین بلوبوتش کنین منظورش بلوتوث بود ولی اشتباه تلفظ میکردآقاوقتی اینوگفت یعنی منومادرشوهرم که ازخنده نقش زمین شده بودیم پسراکه دیگه هیچی زمین ازخنده گازمیگرفتن

یه مامان عصبی ولی در این حال مهربون و دل نازک😁دارم تمام سعی خودمو میکنم مشکلاتیو که توزندگیم از سربی تجربگیم به وجود اومدن درست کنم به امیدویاری خدا🙏🌷