2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

داداش من هم جز اولین نفرا بود تو فامیل که گوشی گرفت اون موقع خطش یک تومن خریده بود هر جا میرفت بهمون میگفت مثلا نیم ساعت دیگه بهم زنگ بزنین خدا بیامرزدش😢😢

یادمه ایرانسل اعتباری که اومد من جز لیست اولیای شهر گرفتم و گوشیمم سونی اریکسون ۳۱۰ بود تو محل کارم یا مهمونی یا خیابون بابام بهم زنگ میزد میگفت زنگ میزنم کلاس بزاری با گوشیت آخه اون موقع دور و برمون عده کمی   گوشی دوربین دار داشتن یادش بخیر😔😔

همسایمون خیلی خسیسه ولی در عین حال فوق العاده حسود یکی از اهالی ساختمون رفت موبایل خرید اینم دید اینجوریه رفت واسه خودش و بچه هاش خرید . بعد یه بار همسایه ها گفتند خوب شمارتون رو بدید کاری داشتیم تماس بگیریم گفت نه هیچ کی شماره ما رو نداره شماره هر کس مال خودشه نباید بده کس دیگه . جدی میگفتا به هیچ کس شماره نمیدادند می ترسیدند کسی زنگ بزنه پولش واسه اینا بیفته.

بعد چند وقتم گفت این خط موبایل ها رو می خوام از بچه ها بگیرم سر عقدشون بهشون بدم .

خلاصه اینکه شماره هاشون کلا صفر و آک موند تا فروختندشون 😁😁😁

من و دوستم اون اولا دوساعت سر گوشیارو به هم میچسپوندیم با مادون قرمز  به زور برا هم اهنگ میفرستادیم.اخییییییی یادش بخیر چه دورانی اگه ی ذره از هم دور میشد مادون قرمز قط میشد دوباره از اول  

خدیا دلم ی معجزه بزرگ میخواد.....یا امام رضا (ع) خودت ضامن دل منم باش😍😍

یادمه تازه گوشی خریده بودم دوست اجیم گذاشت روسایلنت وقتی رفت دیدم عه صداش درنمیاد یه دعوایی با اجیم کردم گوشبمو خراب کردی😂😂😂😂😂سال۸۶بود

الهی شکرت دلبندم پسرم پاره تنم صحبت میکنه و دقت و‌تمرکز بالایی داره و کاملا سالم و نرماله الهی شکرت بابت محبت و عشقی که پسرم داره الهی شکرت که پسرم سخنور ه الهی شکرت که پسرم دانا و باهوشه خدايا شکرت که پسرم یه مردم کامله الهی شکرت برای سلامتی پسرم

موقع خرید گوشی اقاهه میگفت بلوتوث داشته باشه یا مادون قرمز نمیدونستم کدوم بهتره😂😂😂

الهی شکرت دلبندم پسرم پاره تنم صحبت میکنه و دقت و‌تمرکز بالایی داره و کاملا سالم و نرماله الهی شکرت بابت محبت و عشقی که پسرم داره الهی شکرت که پسرم سخنور ه الهی شکرت که پسرم دانا و باهوشه خدايا شکرت که پسرم یه مردم کامله الهی شکرت برای سلامتی پسرم

یسری هم تو محوطه دانشگاه نشسته بودیم یه دختره جلومون رڗه میرفت با گوشی صخبت میکرد یه دفه زنگ خورد همه ما قیافمون اینطور بود😅😳😜😂😂😂😂