حدود سییزده سال پیش بابام گوشی خریده بود..بعد هرچی مسیج میومد یا میس کال داشت و همون لحظه پاک میکرد یعنی همیشه هیستوری و این باکسش خالی بود😂😂میگفت گوشی سنگین میشه خراب میشه😲😲😲😲😂😂😂دورش بگردم من چقد ساده بود😂😂
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من اون سال که 66.. اومده بود تازه وکلیییی گوشیه خاصی به حساب میومد خریدمش اون موقع کلی کیف کردم و سیمم رو انداختم توش پین کد میخواست زدم یه بار دوبار سه بار هی زدم نگو اشتباه میزدم دیگه سیمم رو نمیخوند انقدر گریه کردم گفتم گوشیم خراب شد.بردم نشون دادم گفت puk2 رو هی به جای 1 میزدی.من فکر میکردم خرابش کردم.وای چقدر هی به همه میگفتم بهم زنگ بزنن تا گوشیمو در بیارم جلوی همه و همه رو زخمی کنم
بچه ها باورتون ميشه يكي از دختراي دانشگاه ما واسه اينكه بتونه موبايل داشته باشه ازدواج كرد؟😋😋😋 خواستگارش گفته بود برات سيم كارت وگوشي ميخرم فقط واسه همين جواب مثبت داد