2777
2789

خب اولیشو خودم میگم

حدود سییزده سال پیش بابام گوشی خریده بود..بعد هرچی مسیج میومد یا میس کال داشت و همون لحظه پاک میکرد یعنی همیشه هیستوری و این باکسش خالی بود😂😂میگفت گوشی سنگین میشه خراب میشه😲😲😲😲😂😂😂دورش بگردم من چقد ساده بود😂😂

♥𝙻𝚘𝚟𝚎 𝚘𝚛 𝚖𝚘𝚗𝚎𝚢?? +perspolis♥�

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من پیش دانشگاهی بودم سال ۸۵ تازه گوشی خریده بودیم یادمه به جا اس ام اس یا تماس مد شده بود میس مینداختیم 😂😂😂 کیفشم به این بود که طرف میخواست میس بندازه ما برا چند ثانیه هم که شده جواب میدادیم 😂اون طرفم شاکی میشد دنبال فرصت واسه تلافی

مادر من الان اینستاگرام و ت لگرام و قاطی میکنه 

و میگه فلانی کانال داره تو اینستاگرام

هرچقدرم یادش دادم متوجه نمیشه

درسته که هیچکس ندید وقتی خوردی زمین بلند شدی و خودتو تکوندی و با همه زخمات ادامه دادی درسته که حواس هیچکس بهت نیست ولی تحمل کن. صبر داشته باش...
تازه اومده بود گوشی بند انداخته بودم از گردنم آویزون بود اونم از رو مقنعه😷

راس میگه  

تائیس افسونگری بود که با افسون خود،اسکندر را وادار کرد تا پرسپولیس را به آتش بکشد ومن افسونگری هستم که روح را به آتش میکشم...یکی پس از دیگری...افسون نخواست افسونگر باشد...افسونگرش کردند... .

راجب خز بودن چیزی ندارم که بگم .. ولی حالا دوربینا اچ دی شده کیفیت بهتر شده ولی اون عکسایی که با گوشی نوکیا میگرفتم کجا و اینا کجا .. بو و حال و هوای اونموقع ارزوی امروزمه 

شوهر عمه ام اولین نفر توی فامیل بود که موبایل خرید از اون نوکیا پاره آجری ها. بعد میرفت حیاط بعد عمه ام بهش زنگ میزد میگفت محمود آقا در حیاطو نگاه کن ببین بچه ها باز نذاشته باشن