2777
2789

سلام دوستان منم کم خز بازی در رابطه با گوشی ندارم، شاید تکراری باشه چون تمام کامنت ها رو نخوندم در اینصورت معذرت 

يادمه اون اولا که گوشی داشتم تقریبا سال 84یا 85بود فک کنم، بند انداخته بودم و از گردنم آويزون بود اونم گوشی به چه گندگی 😂😂😂

خواهرمم مثل من 

حالا رفتیم عروسی بلند شدیم برقصیم همچنان گوشی به گردن آقا هی ما میلرزوندیم گوشی دو متر اينور دو متر اونور در حال حرکت بود ی بارم خورد صورت ی بنده خدایی 😂😂

ولی خوب ديگه کلاس بود مجبور بودیم 

وای اصلا نميشه تصورش کرد مامانم ميگفت فقط دو تا گوشی میدیدم که تو هوا در حال چرخشن 😂😂😭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سال 83بابای من یه سیم کارت خرید با گوشی نوکیا،،گوشی عکس هم میگرفت روز اولی که آوردش خونه گفت میزنمش تو ش ار ژ کسی دست بهش نزنه من میرم سرکار،،،،بابام رفت سرکار، من خیلی کنجکاو بودم رفتم گوشی رو روشن کردمو دستکاریش کردم یهو ناغافل با گوشی دو تا عکس گرفتم یکی از فرش یکی هم از پام،،،،،بعدش خیلی ترسیدم نتونستم عکسا رو پاک کنم گوشی رو خاموش کردم و رفتم،،،بابام از سرکار اومد گوشی رو روشن کرد یهو رفت تو گالریش و اون دوتا عکسو دید گفت وای این چیه؟مردیکه کلاه بردار گوشی دسته دوم بهم فروخته تو گوشی دوتا عکس هست،بعدش گفت الان میرم مغازش هفت جد و ابادشو میارم جلو چشمش، از مادر زاییده نشده کسی سر من کلاه بزاره،،،،،من اینقد ترسیده بودم وحشتناک گفتم بهتره راستشو بگم،،،،گفتم بابایی من دست زدم دوتا عکس گرفتم بابام گفت زهرمار مگه نگفتم دست نزنین تا شارژش کامل بشه 

خااانمااااا ی سواااااال  !!!!!!!

چطور تاپیکایی  رو ک گذاشتم تو علاقمندیهام پیدا کنم؟!

✨✨✨ خدایا تو میدانی مرا چه میشود و من                   نمیدانم که مرا چه میشود!                                  پس تو نجاتم بده ، ای آنکه بی آنکه بگویم شنیده ای.‌‌..🙏🙏🙏   
الان ازش خبر داری خوشبخت است وای چقدر بچگی کرده

اره عزيزم خبر دارم ازش البته دورادور شوهر اولش همين كه براش موبايل خريد بعد از چندين سال متاسفانه توي يك تصادف فوت كرد و خودشم نازايي شديد داشت و با شوهر اولش خيلي مشكل داشتند هميشه ميگفت كاش براي يه موبايل زنش نشده بودم تا اينكه اقاهه فوت كرد، بعد چندسال دوباره با يك آقايي كه خانمش سكته كرده بود و مرده بود ازدواج كرد يك دختر هم اون اقاهه از زن اولش داشت كه دوساله بود الانم بچه اقاهه رو مثل دسته گل عين بچه خودش داره بزرگ ميكنه خيلي دختر دل ساده و خوبي بود خدا به اينجور أدمهاي ساده خيلي رحم ميكنه الان هم اون بچه بي مادر يه مادر خوب پيدا كرد هم اين دوست من يه سر و ساموني گرفت❤️ واقعا روزگار بازي ها داره عزيزم 

ماشاء الله لاحول و لاقوه الا بالله العلی العظیم.

سال هشتاد و چهار خواهرم بعد کلی انتظار به دنیا اومد و همه فامیل کلی ذوق داشتیم. اون موقع داییم گوشی دوربین دار گرفته بود، دوربینشم چه کیفیتیییی! عند کلاس!

رفته بودیم بیمارستان دیدن مادر و خواهرم، ازین دوربین های هندیکم برده بودیم فیلمبرداری. من داشتم فیلم میگرفتم. داییم با گوشیش عکس میگرفت. تو فیلم هی میگم دایی عکس بگیر کلاس داره تو فیلم بیفته  

خدایا شکرت بخاطر گل بهشتی که بهم دادی...

خااانمااااا ی سواااااال  !!!!!!!

چطور تاپیکایی  رو ک گذاشتم تو علاقمندیهام پیدا کنم؟!

✨✨✨ خدایا تو میدانی مرا چه میشود و من                   نمیدانم که مرا چه میشود!                                  پس تو نجاتم بده ، ای آنکه بی آنکه بگویم شنیده ای.‌‌..🙏🙏🙏   

آبان سال 82 شوهرم با یه گوشی مدل ایژیو آبی رنگ و با خط 2 و دسته گل بزرگ اومد خواستگاریم همون روز ازش گرفتم و از دستم هم نمی افتاد چه لذتی داشت...

السلام عليك يا صاحب الزمان مهدي موعود عجل الله تعالي فرجه الشريف عليه السلام یا صاحب الزمان ادرکنی یا صاحب الزمان اغثنی آقا بیا دلم برات لک زده می ترسم روزی بیایی من نباشم این حسرت به دلم بمونه بیا آقا بیا اين عشق آتشين ز دلم پاك نمي شود مجنون به غير خانه عشقش نمي شود بر تخت يوسف كنعان نوشته اند هر يوسفي كه يوسف زهرا نمي شود دل از طلب ندارم تا كام من بر آيد يا جان رسد به جانان يا جان من در آيد آن دوست که دیدنش بیاراید چشم بی دیدنش از گریه نیاساید چشم ما را ز برای دیدنش باید چشم گر دوست نبیند به چه کار آید چشم در تأخیر ظهور نقش نداشته باشیم که اگه نقش داشته باشیم اون دنیا باید جواب منتظرا و خونای به ناحق ریخته شده در اثر تاخیر ظهور رو بدیم اون موقع چه جوابی خواهیم داشت می خوان هر جوری شده اسلام و مسلمون ها رو به فساد بکشن آهای اونایی که منتظر مولایید آقا جز ما شیعه ها کيو داره؟ شما رو به خدا بیایم حداقل ما نمک رو زخم مهدی فاطمه نریزیم یکم حواسمون رو جمع کنيم که امام زمان هر هفته کارنامه اعمال ما رو چک می کنه از دست خودم ناراحتم که اعمالم اصلا در شان یک منتظر نیست کمکم کن کاش می شد منم به دردت میخوردم...کاش منم تو رکابت بپذیری...هر چند دور....هر چند دیر... آقا منو به حرم سبزت بپذير ما باید زمینه ساز ظهور ارباب شویم یا صاحب الزمان ادرکنی یا صاحب الزمان اغثنی                    خدایا خدایا شکر واسه اینکه بالاخره مامانم کردی