2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منکه موبایل نداشتم یه دونه بابام داشت قبل عقد  شوهرم کارش شهرستان بود بهش گفته بودم شماره خودمه اون اس ام اس میداد منم بلد نبودم جواب بدم میگفتم داداشممینوشت 

اینا خز نیست خاطرات باحال منه

من اولین بار سال 85گوشی خریدم ترم اول کارشناسی بودم با شوهرم دوست بودیم هر یه ربع میس میزدیم بهم که یعنی به یادتم

طرح قرمز میخریدیم و اس ام اس بازی شروع میشد 

شماره مرکز پیام رو هی از 00 به 02 تغییز میداریم 

اخ چه روزهایی بود

اسمان فرصت پرواز بلندیست ولی...قصه این است چه اندازه کبوتر باشی....

من و دوستم موقه قطع کردن میگفتیم 3..2....1

بعد قطع میکردیم

چراشو هم تاحالا نمیدونم والا

بیقرار توأم و در دل تنگم گله هاست ... آه و بیتاب شدن عادت کم حوصله هاست ... مثل عکس رخ مهتاب ک افتاده در آب ،،، در دلم هستی و بین من و تو فاصله هاست،،،
کاش میشد برگشت😢😢😢

دمت گرم 

چه تاپیک خوبی بود بعد مدتها . هرچند چندصفحه اولو فقط خوندم ولی عالی بود.

خاطرات قشنگی رو واسه همه تداعی کرد.

البته بنظرم این خاطرات واسه دهه ۶۰و قبلش جالبه .

چون واسه هفتادی ها که دیگه ایرانسل اومده بود ۵تومن همه از بچگی داشتنش.

واس ما باید ثبت نام میکردیم و منتظر میموندیم تا بهمون خط بدن ...چه انتظار شیرینی بود واقعا

دنیا اگه عدالت داشت ... مرد هم بکارت داشت ...       
آره سال ۸۹ به علت سرطان خون😭😭😭

خدا بیامرزه ، اهل کجایی عزیزم ؟

بیقرار توأم و در دل تنگم گله هاست ... آه و بیتاب شدن عادت کم حوصله هاست ... مثل عکس رخ مهتاب ک افتاده در آب ،،، در دلم هستی و بین من و تو فاصله هاست،،،

یه بار تو یه مجلس ختم بودیم مردونه زنونه جدانشسته بودیم غذابیارن یکی از فامیلامون باشوهرش گوشی خریده بودن هی زنه به شوهرش زنگ میزد بلند میگفت وای غذای مردارواوردن یانه باورکن تو10دقیقه 10بارزنگ زد قیافه میگرفت😷😷

خدایا شکرت برای همه چیز😘
دمت گرم  چه تاپیک خوبی بود بعد مدتها . هرچند چندصفحه اولو فقط خوندم ولی عالی بود. خاطرات قشنگ ...

قربونت برم اره چقد خاطره مرور کردن قشنگ بود😞😞من متولد هفتادم کدوموری حساب میشم عشقم؟😅😅

♥𝙻𝚘𝚟𝚎 𝚘𝚛 𝚖𝚘𝚗𝚎𝚢?? +perspolis♥�

ماتوفامیل سومین کسی بودیم که گوشی خریدیم منم مثل ندید بدیدا گوشی توجلد بایه بند آویزون کردم گردنم زیر لباسم عموی شوهرم گفت گوشیتونو ببینم وقتی دراوردم ازخجالت آب شدم

خدایا شکرت برای همه چیز😘
شوهر خواهرم سال 79تازه ازین موبایل گوشت کوبیا خریده بود با از تلفن خونه زنگ میزد بهش رو ویبره که می ...

گوشت کوب عالی بود  

منم اولین گوشی بابام از این گوشیای گنده بود که آنتم داشت ما هم بهش میگفتیم گوش کوب  

اخ خدابیامورز بابابزگم یه بار رفته بود قلهک خونه یکی ازفامیلها وقتی امد گفت مردم دیونه شدن تو خیابون باخودشون حرف میزنن چند وقت بعدش هندزفیری مد شد من فهمیدم بنده خدااینهارودیده

خدایا شکرت برای همه چیز😘