2777
2789
عنوان

هیچی نشده شپش مدرسه بسم الله

371 بازدید | 31 پست

مامانا دخترم پیش دبستانیه همین اول بسم الله تو کلاسشون شپش گرفتن بچه ها.  از شانس دختر من سرما خورده بود دو سه روز خونه بود.  دیگه من که شپش رو شنیدم نزاشتم بره.  الان ۳ روزه نزاشتم بره.  چیکار کنم تا آخر هفته نزارم بره بد میشه ؟   چیکار کنم‌؟؟

خدا حفظ کنه نیکی عزیزم و  چشم بد ازت دور باشه الهی...   پسرم یروزی به دنیات می یارم 

بعد من بچه شیرخور دارم.  یک درصد هم نمیتونم فکر کنم که بگیره.  چون وقت بشور بساب ندارم

خدا حفظ کنه نیکی عزیزم و  چشم بد ازت دور باشه الهی...   پسرم یروزی به دنیات می یارم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مدرسه پیگیری کن وقتی ریشه کن شد بفرستش شپش متاسفانه جوریه سریع منتقل میشه و خانوادتون درگیر میکنه

گیر نمیدن چرا بچه رو نیاوردی؟

گیر نمیدن چرا بچه رو نیاوردی؟

زبون داشته باش بگو مدرسه شپش داره بچه کجا بفرستم ..بگو شما روز اول مدرسه باید موها بچه ها چک میکردین نظارت بهداشت میکردین من بچه کوچیک دارم هرموقع شپش تموم شد بگین بچم بیارم 

اونایی که شپش دارن نباید برن مدیر باید رسیدگی کنه درمان که شدن با برگه آزمایشگاه بیانشاید اونا بیخیا ...

اون چند نفر نمیان.  ولی ممکنه خوب درمان نشن؟ یا درمان شن بعد برگرده؟

آخه گفتم شاید چند نفر مونده باشن که شناسایی نشده باشن یموقع ازونا نگیره

توشامپوتون یک مقدار سرکه بریزید تااگر شپش وارد سرش شد همون اول ازبین بره 

شامپوزدین بذارین دوسه دقیقه حداقل بمونه روی سر 

هفته ای یکی دوبار هم استحمام کنه

باید بچه هایی که شپش دارن نرن 

نه بچه هایی که ....

الانم بگو‌بره سرشو بشوره شاید ....

علی عرفان اسم خودم نیست ومن خانمم🥶

این شبش چیه حتی اول متوسطه هم توی مدرسه گرفتن ازکجا میاد اخه بدبختها کلی پول شامپو و کلی اعصاب خردی ...

همون.  من بچه کوچیک دارم. نمیتونم واقعا وقتشو ندارم

راستی مدرسه اش دولتیه.  یعنی غیرانتفاعی این چیزا کمتره؟

اون چند نفر نمیان. ولی ممکنه خوب درمان نشن؟ یا درمان شن بعد برگرده؟آخه گفتم شاید چند نفر مونده باشن ...

شپش یه چیزی راحت از سر بچه متوجه میشن و دکتر با یک  چشم دیدن شناسایی میکنه ......زمان ما هر هفته سرها میگشتن .....نمیدونم چرا الان

بهداشت رعایت نمیکنن 

اگه رفت بهش بگو مقنعه اش در نیاره برا احتیاط موهاشو یا جوشونده اسپند بشور شاید از قبل گرفته باشه

هرروز دارم چک میکنم. نگرفته خداروشکر.  آخه مقنعه اشون ازین فانتزی هاست از پشت بسته میشه.  همش میفته.