2777
2789

من اولین گوشیم سونی اریکسون بود اولین روز بردم محل کارم فقط من موبایل داشتم سرمون اون روز خیلی شلوغ بود کلی ادم اونجا بودند وای 

همش گوشیم زنگ می خورد بلد نبودم سایلنتش کنم 😁 کلی ضایع شدن هیچ کس نمی تونست سایلنتش کنه . اخرم با کلی شرمندگی خاموشش کردم😊

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اين تاپيك منو پرتاب ميكنه به سالهاي خيلي دوررررر گذشته به عشق هاي قشنگي كه داشتيم يادش به خيررررررر يادمه سال سوم دبيرستان بودم تازه گوشي بيسيم خريده بوديم! جمعه بود رفتيم باغ يكي از دوستاي بابام اونجا برادرزن دوست بابام هم بود يه جوون مجرد و فوق العاده خوش تيپ خيلي به دلم نشسته بود هي من زيرچشمي نگاه ميكردم هي اون زيرچشمي نگام ميكرد! خيلي خوشم مياومد ازش اهوازي بودن از اون اهوازي هاي پولدار ...روز يكشنبه اش بعد ازظهر داشتم درسهام رو ميخوندم يادمه كتاب فيزيكم جلوم باز و گوشي بيسمم كنارم بود هيچ كس خونه نبود! گوشي زنگ خورد برداشتم گفتم بله!!!! گفت سلام!! سارا خانوم؟ گفتم بفرماييد خودم هستم ! يه مكثي كرد و قطع كرد! مطمئن بودم خودشه...... حدود سيزده سال بعد مامان خانومم فرمودن كه گويا زن دوست بابام مطرح كرده بوده براي خواستگاري بيان اينها هم درجا جواب رد داده بودن!!!!!! بله اينقدر براي تفكر و عقيده و نظر منم ارزش قائل بودن!!!!!! بعد ديگه اون شرم و حيا و ترس شديدي كه داشتيم كه يه موقع خدايي ناكرده كسي حتي نفهمه كه ما از كسي خوشمون اومده و.... چقدر دلم براي عاشق شدنهامون تنگ شده حس اون ترس شديدي كه يك لحظه حرف زدن يك نگاه ساده يك نصف جمله ابراز علاقه يا توجه رو هزار برابر شيرين تر ميكرد اون چشم تو چشم شدنهايي كه قلبمون رو ميلرزوند ميدونيد چيه نسل ما وقتي عاشق ميشد واقعا متاسفانه عاشق ميشد شايد براي همينه هميشه دلتنگ مرور خاطرات گذشته ايم.....

ماشاء الله لاحول و لاقوه الا بالله العلی العظیم.

موقعه ی که واسه مامانم گوشی گرفتیم شماره همه رو واسش سیو کردم 

بعد رفته بودیم خونه عمه ام مامانمم چون تازه گوشی خریده بود نشون عمه ام داد و گفت گوشی من جوریه هرکی بهم زنگ بزنه خودش میفهمه کیه 😑😑😑😑😑😑

شاید واسه شما خاطرس ولی من الانم انجام میدم مثلا انتقال شارژ..تلگرام و واتس اپ و شبکه اجتماعی هم اصلن ندارم فقط با اس ام اس و تماس کارامو انجام میدم...کیفیت این زندگی بهتره وقت ازادم بیشتره...

دوستت دارم منه دیوانه در قلبم عشقم شدی دردانه باز مثل هرشب حرفمو گوش بگیر منو آرام کن و آغوش بگیر🎧🎤🎶🎵

اولین گوشیو تو فامیل بابام گرفت از این نوکیا ساده ها بعدشم نوکیا دوربین دارا اومده بود من نه سالم بود بلد بودم حلقه دور کمر بزنم داداشم ازم فیلم میگرفتن یعنی گوشی بابام پر فیلم من بود..البته بیشتر نه ثانیه نمیشد فیلم گرفت....هی یادش بخیر

دوستت دارم منه دیوانه در قلبم عشقم شدی دردانه باز مثل هرشب حرفمو گوش بگیر منو آرام کن و آغوش بگیر🎧🎤🎶🎵
هر جا میرفتیم بلوتوث بازی میکردیم همیشه هم بلوتوث جدید میومد تا چند وقت به بابام نشون نمیدادیم اخه م ...

گوشیا که بامادون قرمز کارمیکرد یاخدا سه ساعت بایدگوشبارو میچسبوندیم به هم تا ی اهنگ بره 

😇😇😇😇😇😇
اين تاپيك منو پرتاب ميكنه به سالهاي خيلي دوررررر گذشته به عشق هاي قشنگي كه داشتيم يادش به خيررررررر ...

من با اینکه 22 سالمه دوسدارم برگردم به حال و هوای 17 سالگیم 

یا محله ی قدیممون که پایین شهر بود و تو کوچه ها بازی میکردم و مامانم بزرگم دم حیاط می نشست  و یه پارچ اب جفتش بود 

منم هی بازی میکردم و بدو بدو می اومدم آب میخوردم و میفرتم  

چه روزای بود 😍😍😍😍😍😍

من تمااااااااااام پیامکایی که بین خودمو دوستام رد وبدل میشد تو4تا دفتر60برگ نوشته بودم. همیشه هم ذهنم درگیر جمع کردن پیامکای قشنگ وجوک موک بود که یهو کم نیارم پیش کسی! ازهمه خاطره انگیزتر اما این بود که شارژمون تموم نشه!وای!پیامکو مینوشتیم بعد یواش یواش بعضی کلماتو مخفف میکردیم که بیشتر از یه پیام نشه.یادش بخیر

ظاهرا تنها چیزی که عادلانه تقصیم شده ، عقله!چون کسی اعتراض نداره که مال من کمه😎
من با اینکه 22 سالمه دوسدارم برگردم به حال و هوای 17 سالگیم  یا محله ی قدیممون که پایین شهر بو ...

واقعا یادش بخیر کودکی😢😢دلخوشیامونو حا گزاشتیم و بزرگ شدیم😢😢😢

♥𝙻𝚘𝚟𝚎 𝚘𝚛 𝚖𝚘𝚗𝚎𝚢?? +perspolis♥�