2777
2789

منم سال 87 بود ،12 سالم بود بابام برام یه سونی اریکسون خرید

هیچکدوم ازهمسنای من گوشی نداشتن

چقد پز میدادم باهاش 

بچه هااااا من توجمع که بودیم 

الکی یه اس ام اس خالی به یه شماره ی اپراتور میفرستادم هی پیامک میومد ازطرف اپراتور که مثلا  عدد فلان رو وارد کنید،  هی اونو میفرستادم که صدای پیام گوشیم دراد،همه فک کنن چ کشته مرده ای دارم 😂😂😂

هزار بار میفرستادم، هی گوشیم دلینگ دلینگ میکرد،منم قیافه میگرفتم 😄😄😄😄

استارتر پرتم کردی توخاطرات، دمت گرم 😅😄😄

مورِه میبینی که شر و با صفایُم؟بچِه محله امام رضایُم.  زلزلیُم،حادثِیُم،بلایُم !!! بِچِه محله امام رضایُم
دوم دبیرستان میخوندم که ایرانسل اومده بود سیم کارتمو سی هزار خریدم با یه نوکیا که بغلاش کلی چراغ داش ...

😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄😄 پخش زمین شدم 

مورِه میبینی که شر و با صفایُم؟بچِه محله امام رضایُم.  زلزلیُم،حادثِیُم،بلایُم !!! بِچِه محله امام رضایُم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عموم اولین کسی بود که گوشی خرید .خونمون مهمون بودن..تو مهمونی پسرش یواشکی به خونه مون زنگ زد تا بابام میخاست گوشی رو برداره این قطع میکرد..بابام نمیدید پسرعمومو..بعد که فهمیدیم همه به این کار مسخره کلی میخندیدیم..در حد غش کردن..یعنی خز بودن در این حد  

رسای نازنین من...

بچه ها اون زمان كه مدشده بود گوشي رواويزون گردن ميكردن وسينه هاش ميدادن توهوا تاگوشيه معلوم باشه من رورفتم گوشي الكي خريدم كه ماشين حساب بود ولي لامصب عين كوشي بود .اقايه روز سوار اتوبوس شدم با خواهرم بودم وكوشيم هم اويز گردنم بود يه خانمي برگشت ازم پرسيد ببخشيد ساعت چنده منم كفتم نميدونم والا ساعت ندارم اونم برگشت كفت ازگوشيتون ميشه ببينيد .منم اون لحظه سريع برگشتم گفتم  ساعت نداره زنه هاج وواج مونده بودوباتعجب نگام كرد منم كه تازه دوزاريم افتاده كه اخه مگه ميشه گوشي ساعت نداشته باشه همونموقع خواهرم يكي زد پس سرم برگشت جلوخانومه گفت گوشيت ساعت نداره فقط ماشين حساب داره.قيافه من😅 قيافه خواهرم🤣🤣قيافه خانومه😮 گوشيم😏

خداجون نذارفراموشت کنم .......

توی مترو تهران بلوتوثم روشن کردم یبار ذوق کردم ازبس شلوغ بود آخه آخرش اتوبوس بود بلوتوث بازی ما یبار یه آهنگ یه پسره داشت میفرستاد تو اتو بوس واحد بودم هر ایستگاه نگاه میکردم کی پیاده میشه 😂😂😂وایی چه کیفی میداد کارآگاه بازی بود یادش بخیر 😆

السلام علیک یا ضامن آهو یا امام رضا😍