حدود سییزده سال پیش بابام گوشی خریده بود..بعد هرچی مسیج میومد یا میس کال داشت و همون لحظه پاک میکرد یعنی همیشه هیستوری و این باکسش خالی بود😂😂میگفت گوشی سنگین میشه خراب میشه😲😲😲😲😂😂😂دورش بگردم من چقد ساده بود😂😂
من اولین گوشی که خریدم چینی بود ازین ها ک دورش چراغ داشت موقع زنگ و پیام چشمک میزد یه اویز موبایل عروسکی هم انداخته بودم بهش اونم وقتی گوشیم زنگ میخورد چراغاش خاموش روشن میشد کلا منور بودم گوشیم زنگ که میخورد دیرتر جواب میدادم تا همه ببینن هاله ای از نور دورمو خیلی احساس خود شاخ پنداری داشتم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
من ازین گوشی چینی لمسیا تازه اومده بود داشتم و اونا صداشون وحشتناک بلنده حالا من تو اتوبوس تو راه دانشگاه بودم خیر سرم میخاستم آهنگ گوش بدم با هندزفری صدای بلنگوشم تا ته بود بعد هندز فریه وصل نشده بود کامل داخل نرفته بود تاآهنگو پلی کردم کل اتوبوس برگشتن نگام کردم مررررردم از خجالت یک صدای خرکی هم داشت خودم هنگ کردم حالا آهنگه هم آهنگ اندی بود 😂😂😂😂😂
هوررررررررآآآآآآآ بلاخره بعد ۵ سال تونستم خودمو لاغر کنم 🥴😂شدم ۶۵ کیلو باورم نمیشه فقط اراده کردم با کمک رژیم کالری شمارو رقص 🥳 و نهضت همچنان ادامه داره بریم واسه هدف نهایی ۶۰ کیلو💪🏻💪🏻💪🏻
۱۴-۱۵ سالم بود شنیده بودم تو مترو و اینا بلوتوث روشن کنی واست فیلم بد بد میفرستن😃 منم تاحالا ازین فیلما ندیده بودم همش تو مترو و اتوبوسو این ور و اون ور بلوتوثمو روشن میکردم منتظر فیلم😂😂😂 اخرشم هیشکی هیچی واسم نفرستاد😐