2777
2789

من اولین گوشی که خریدم  چینی بود ازین ها ک دورش چراغ داشت موقع زنگ و پیام چشمک میزد یه اویز موبایل  عروسکی هم انداخته بودم بهش اونم وقتی گوشیم زنگ میخورد چراغاش خاموش روشن میشد کلا منور بودم  گوشیم زنگ که میخورد دیرتر جواب میدادم تا همه ببینن هاله ای از نور دورمو   خیلی  احساس خود شاخ پنداری داشتم  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ازین گوشی چینی لمسیا تازه اومده بود داشتم و اونا صداشون وحشتناک بلنده  حالا من تو اتوبوس تو راه دانشگاه بودم خیر سرم میخاستم آهنگ گوش بدم با هندزفری صدای بلنگوشم تا ته بود بعد هندز فریه وصل نشده بود کامل داخل نرفته بود تاآهنگو پلی کردم کل اتوبوس برگشتن نگام کردم مررررردم از خجالت  یک صدای خرکی هم داشت خودم هنگ کردم حالا آهنگه هم آهنگ اندی بود  😂😂😂😂😂

هوررررررررآآآآآآآ بلاخره بعد ۵ سال تونستم خودمو لاغر کنم   🥴😂شدم ۶۵ کیلو باورم نمیشه فقط اراده کردم  با کمک رژیم کالری شمارو رقص 🥳  و نهضت همچنان ادامه داره بریم واسه هدف نهایی ۶۰ کیلو💪🏻💪🏻💪🏻

۱۴-۱۵ سالم بود شنیده بودم تو مترو و اینا بلوتوث روشن کنی واست فیلم بد بد میفرستن😃 منم تاحالا ازین فیلما ندیده بودم همش تو مترو و اتوبوسو این ور و اون ور بلوتوثمو روشن میکردم منتظر فیلم😂😂😂 اخرشم هیشکی هیچی واسم نفرستاد😐

وای نمیدونم سال چند بود که شوهرخالم موبایل خرید از این نقره ای ها که. انتن کوچولو هم داشتن نمیدونم مارکشون چی بود

ما بچه بودیم دخترخاله ام با گوشی باباش صدامونو ضبط میکرد و ما ذوق مرگ میشدیم صدامونو از تو گوشی میشنیدیم

ساعتها سرگرم بودیم

زندگی زیبا شد، درست از همان زمانی که تو تمام زندگیمان شدی

سال 86 گوشی خریدم یسری اهنگ ریختم توش پسرعموم اومد گفت برام بلوتوث کن واسه من بیاد منم میگفتم نههههه بفرستم برای تو که خودم دیگه نداشته باشمش؟😓فکر میکردم اگه چیزی رو واسه کسی بلوتوث کنی کلا میره واسه طرف😂

حرف دلتو زدی دلشو زدی

اس ام اس سرکاریای اخر شبا خیلی خز بود‌...همه هم صدای گوشیشون بلند طرف اس میزد پات از زیر پتو بیرونه....

اخر یک روز خسته میشود از نیامدنش.مگر یک آدم چقدر میتواند نیاید
سال ۸۵  تازه گوشی گرفته بودیم ،تک میزدم به پسرخالمو دخترخالم،با همین تک زدنا پسرخالم عاشقم شده ...

عزیزم شما همون کاربر رزالین سابقی که عکست یه خانوم بور بود   

یک بوسه برای قلبم یک بوسه برای تو یک گلبرگ با عطر شعرم همراه نامه های تو

یکی از سوتی های من در مورد گوشی بس که عکس با گوشی دیدیم 

خونه مامانم بودم ی عکس از قدیما آوردن عکس خواهرم و شوهرش بود مامانم میگفت وای چه کوچیک بودن و ...

منم هی میخواستم با دست زوم کنم روش دقیقتر دیده شن یعنی چند نفر همین کارو کردیم کلی هم خندیدیم

شکرگزاریدر دوره ی ۲۸ روزه شکرگزاری با ما همراه باشید و زندگیتون رو تغییر بدید