2777
2789

داييم واسه خودش موبايل خريده بود،سال ٨١،از اين سامسونگ ها كه آنتن هم داشتن،كل خونواده مامانم اينا جمع شده اومدن خونمون،داييم خط و گوشي و گذاشت وسط،هي به بابابزرگم گفت تو خطو بنداز توش😐مثلا واسه اينكه احترام بذاره،بابابزرگمم هي به مامانم ميگفت تو بنداز،نيم ساعت داشتن تعارف ميكردن كي خطو بندازه تو گوشي😐ما هم مشتاق نشسته بوديم،بعد كه خطو انداختن تو گوشي شيريني خريده بوديم پاشديم پخش كرديم😐😂

بگو ستاره دردانه                                            در انزواى رصدخانه                                         كدام كوزه شكست آنروز؟                                  كه با گذشتن نهصد سال                                 هنوز حلقه دستانش به دور گردن خيام است....

اولین گوشیم یه سونی اریکسون بود ، دبیرستان بودم ، نت داشت اما هنوز این گوشی های اندرویدی و هوشمند نیومده بودن ، اخ که ذوقی که برای اون داشتم ، حس خوبم و کلا اون گوشی یه چیز دیگه بود ...ـ 

یادمه قبل از اینکه خودم گوشی بگیرم مامانم یه نوکیا داشت اسمش یادم نیست اما جز گوشی های مدل جدید اون زمان بود ، چشمتون روز بد نبینه یبار بردمش مدرسه سر کلاس زنگ میخورد منم از استرس بلد نبودم چطور بزارم رو سایلنت ، اخرش که گذاشتم رو سایلنت ویبرش بازم باعث صدا میشد معلمم گیرداده بود که خفش کن من بلد نبودم از رو ویبره خارجش کنم ، چه حال بدی بود ، شانس اوردم به مدیر و ناظم نگفت ، لامصب تا اخر اون روز استرس داشتم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بلوتوث بازي تو مترووووو🙈

ولي خيلي دوران خوبي بود چقد با همسرم اس ام اس بازي ميكرديم واي خدا چه حساي خوبي

اس ام اساي خيلي عاشقانه شو سيو ميكردم🙈

وقتی برای تاپیک شما نظر میدیم و راهنماییتون می‌کنیم،لایک کردن شما نشانه شعور شماست که “ممنونم از زمانیکه در اختیارم گذاشتید”….اینجا به هیچ عنوان جای درد و دل و مشورت گرفتن برای مسائل مهم زندگی مشترک نیست… لطفا به هیچ عنوان براساس نظرات کاربران با سنهای پایین و فرهنگ های مختلف تصمیم های جدی نگیرید…☘️
اون گوشی ان ای سی ها بودن هشت تا بلندگو😂😂😂😂من ازونا داشتم😂😂😂😂😂

منم از اونا داشتم دقیقا یادمه یه بار مهمون بودیم دهات خونه ی یکی از آشناهامون عید بود واسه دخترشون که نامزد بود عیدی آورده بودن سی دی پیدا نشد آهنگ بزارن برقصن کارشون و با اون گوشیم راه انداختم       

من کلا اهل بلوتوث بازی نبودم ( هنوزم اهل فرستادن عکس و مطلب تو شبکه های اجتماعی نیستم) تو کل عمرم یه بار تو یه عروسی حوصله ام سر رفت بلوتوثم و روشن کردم، برام یه فایل ویروس فرستادن گوشیم پوکید  

من n90 داشتم وای همه جا میگفتن تو فیلم بگیر 

البته واقعا عاالی بود

بعد n91 حکم اپل۱۰ الانو داشت فخری میفروختم باهاش

قوم اضالمین هم میگفتن این زن با اینکاراش زن زندگی نیست

اولین اس ام اس رو با فرم و پارتی میرفتیم فعال میکردیم

بعد بقیه فعال نبودن هنوز خیلی باحال بود

از دیو و دد ملولم و انسانم آرزوست...

سال 82 بود فکر کنم که اعضای خانواده ما موبایل خریدن برای اولین بار، اون موقع گوشیا آپشن نداشت مردم نمیدونستن پز چیو بدن. یه آشنایی اومد از موبایلش تعریف کنه، گفت ایتقدر ویبره اش قویه، اگه روی میز باشه میافته زمین   

گوشی صا ایران و یادتونه؟ یه کلکی بهش میزدیم بدون سیم کارت روشن میشد و میشد باهاش حرف هم بزنی. بابای من دو تا از اون داشت. هنوزم داره. گوشکوبی بود برای خودش ولی این آپشنش خوب بود.

منم راهنمایی بودم که گوشی خریدم هر وقت موبایلم زنگ میخورد استرس میگرفتم که کیههههه چون خیلی خجالتی ام😥 برعکس همه که صدا زنگ گوشیاشونو آهنگای بلند و طولانی انتخاب میکردن من اکثرا میزاشتم رو سایلنت 

یه بار با کل خانواده و خواهر و برادر و ... سر سفره نهار بودیم خونه سکوووت یدفه گوشی من زنگ خورد 😨هی همه گفتن پاشو گوشیته منم گیر داده بودم که نه ولش کن دارم غذا میخورم حالا استرسم گرفته بودم و رنگم پریده بود 😓😓پسره خواهرم گفت من جواب میدم تو غذاتو بخور هی گفتم نهههه نمیخواد ... خلاصه جواب داد:

خواهرزادم:الو سلام بفرمایید ... کجا؟؟ پارک ؟؟ اها بعد ازظهر ؟؟؟ باشه بمون میام خدافظ 

خواهرزادم گفت یه پسری بود میگفت مگه قرار نبود بیایی پارک منتظرم چرا نیومدی؟! 😦😦😦😦

خواهرم گفت ینی این پسره صدا تورو از ساناز تشخیص نداد حتی نفهمید پسری!

واییییی همه نگاه ها برگشت سمت من 😳😳😳😳😳 منم سرخ شده بودم و لال 

نمیدونم چرا زبون باز نکردم بگم حتما اشتباه گرفته یا از خودم دفاع کنم😓😓 خلاصه شدم آش نخورده و دهن سوخته خیلی خجالت کشیدم 😭😭😭( حالا جالبیش اینجاس که من انقد خجالتی ام که پسرای فامیل بهم سلام میکردن من سرخ میشدم و با لرزش صدا جوابشونو میدادم چه برسه بخوام دوس پسر داشته باشم نمیدونم این یارو از کجا از شانس من شماره منو گرفته 😳.)

ﺍﺯ ﭘﯿﮑﺎﻥ ۵۷ ﮐﻪ ﯾﮏ ﭘﺴﺮ 5 ﺳﺎﻟﻪ ﮐﻨﺎﺭ ﺭﺍﻧﻨﺪﻩ ﻧﺸﺴﺘﻪ ﻭ ﻧﮕﺎﻩ ﻣﯽ ﮐﻨﻪ ﻧﺒﺎﯾﺪ ﺳﺒــﻘﺖ ﮔﺮﻓﺖ , ﻣﺎﺷﯿﻦِ ﺑﺎﺑﺎﯼ ﺍﻭﻥ ﺍﺯ ﻫﻤﻪ ﻣﺎﺷﯿﻨﺎﯼ ﺩﻧﯿﺎ ﺗﻨﺪﺗﺮ ﻣﯿﺮﻩ ...
این گوشیا بود چار طرفش لامپ‌رنگی داشت.واااای

اولین موبایل خانواده ی ما ، از این نوکیاها بود 😁 فکر کنم سال 82 بود ، چقدر ذوق چراغ هاشو داشتیم 😂 

منم باردار نیستم 🙈 اما یه آرزوی مهم دارم که باید تا یه ماه دیگه بهش رسیده باشم ، مرسی که برام صلوات میفرستین 😘

دوم دبیرستان میخوندم که ایرانسل اومده بود سیم کارتمو سی هزار خریدم با یه نوکیا که بغلاش کلی چراغ داشت کسی زنگ میزد همه چراغا روشن میشد..من فک میکردم خطم سی هزار اعتبار داره..حالا هی با دوستام اس ام اس های خز به هم میفرستادیم تا اینکه ایرانسل پیام داد مشترک گرامی اعتبار شما رو به پایان است...منم اس دادم "اخه من تازه اعتبار زدم"  دوباره اس اومد از ایرانسل که رو به پایان است...اینبار بهش اس دادم "ببخشید میشه بگین چقد اعتبارم مونده؟؟" دیدم باز جواب نیومد نوشتم برو بابا!!!!!!یعنی رسما فک میکردم اپرااتور اون پشت نشسته با من اس بازی کنه!!

رسای نازنین من...