2777
2789
عنوان

بچه ها این راسته یا الکیه به نظرشما+عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 3348 بازدید | 68 پست

والا من اعتقاد ندارم اصلا ولی از مرجع تقلیدم پرسیدم گفت دعا گرفتن و دعا نویسی اینا راسته حرام هم نیست یکی از فامیلامون هم رفته واسه دخترش دعا گشایش بخت گرفته یه هفته که من ایران بودن 28 تا خواستگار خیلیییییییییییی خوب واسش اومد رفته بودن از میدون شوش کتاب باز کرده بودن

با کی میجنگی عزیزم ،من ببازم‌تو نبردی !
والا من اعتقاد ندارم اصلا ولی از مرجع تقلیدم پرسیدم گفت دعا گرفتن و دعا نویسی اینا راسته حرام هم نیس ...

چ جالب

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این چیزا چیه عزیزم ،اگه خواسته ای داری چهل تا زیارت عاشورا یا حدیث کساء نذر کن

زیارت عاشورا خییییییییییییلیییی خوبه واقعا حاجت میده امتحان کردم که میگم

با کی میجنگی عزیزم ،من ببازم‌تو نبردی !
برای خودم نمیخام برای کسی میخام ک از طرف یکی بشدت عذاب میکشه و من گاهی بحالش گریه میکنم و هرچی دعا ب ...

اینا درست نیست اگه میتونی یه سیدی که نفس خوبی داره پیدا کن برات دعای خوب برای رفع مشکلتون بنویسه 

صبح میشه این شب، باز میشه این در 
مفاتیح ک جادو حساب نمیشه یعنی

نه مفاتیح دعاهست یعنی خودت فقط از خدا طلب حاجت میکنی و متوسل به معصومین میشی 

ولی این جادوئه و جادو تو قرآن به شدت نهی شده حتی روایت داریم که زنی برای جلب توجه شوهرش متوسل به جادو میشه پیامبر وقتی متوجه میشن بشدت ناراحت میشن و به اون زن میگن دیگه اعمالت به درگاه خدا قبول نمیشه 

❤💚❤😍تیکر تولدمه😍❤💚❤
😐واقعا زشته نسبت دادن همچين چيزايي به قرآن و دين !!! 

من نسبت ندادم درست بخون سوالللل پرسیدم

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....

دوستای گلم روضه ی حضرت علی اصغر ع خیلی حاجت میده من خیلی امتحان کردم ،این رو یه عالم صاحب نفسی میگفتن مخصوصا برای بچه دار شدن  خیلی زود جواب میده

الا بذکرلله تطمئن القلوب

واقعا کمکم کردین بچه ها ممنون باورکنین نمیدونستم جادوعه 

نه مفاتیح دعاهست یعنی خودت فقط از خدا طلب حاجت میکنی و متوسل به معصومین میشی  ولی این جادوئه و ...

اره من ک اصلا اعتقادی به جادو ندارم فکر میکردم از قران یا مفاتیح دراوردن این چیزارو

عزيزم منم شمارو نگفتم اونايي كه اين حرفا رو ميزنن گفتم 😐 

ببخشید گلم عصبی شدم اخه خودم اعتقادی به جادو ندارم ولی این مطلبم از نت گرفتم❤❤❤❤❤

وای چ بد چ خوب شد ک انجام ندادم 

اصلا بمن چ این دلسوزی زیادیم اخر کار دستم میده