امروز میشه روز ۲۹ ام که هستن همچنان ، باکلی دفعات که شوهرم بهشون گفت برید خونتون ، گفتن امشب میریم اما بازم نرفتن ،فقط تمام وسایلاشون جمع کردن گفتن فردا قبل از ظهر میریم 😐 ناهار نمیپزیم که مبادا یهو ظهر هم بمونن که مطمینم موندگار میشن اینجوری ، وسایلاشون جمع کردن به شوهرم گفتن فردا اگه داداشش رفت سرکار منتظر نمونه بیاد ،به جاریم بگه حوالی خونتون کار دارم میرسونمت، امیدوارم جواب بده، دعا کنید برن دیگه فردا صبح
«ای حضرت چاره ساز ،حسین ،حسین ،حسین » « کار منم راه بنداز ،حسین ،حسین ،حسین »
از خدا پنهان نیست از شما چه پنهان ، من یک فمینیست هستم ! خسته ام از اینکه از زبان مردهای بی خاصیت و احمقی که نصف ضریب هوشی یک زن را ندارند شنیده ام که زن ها منطق ندارند،خسته ام از جامعهای که اگر زنی مورد تجاوز قرار بگیرد زن را مورد خطاب قرار میدهد که چرا حجابت کامل نبود و مقصر می شمارند که مرد را گناه انداخته و از مرد نمی پرسد که چرا مثل یک حیوان رفتار کرده است.خسته ام از جامعهای که اگر زنی مورد خیانت قرار گرفت به او توصیه می کند که صبوری کند و بیشتر به مردش توجه کند.خسته ام از جامعهای که سزای خیانت در آن برای مرد توجه بیشتر و برای زن سنگسار است.... بر من ببخشایید من خسته ام از جامعه ای که حتی معنی فمنیست را نمیداند. به دنبال حقیقت و برابری ، هر چند تلخ باشد...
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
«رَبِّ لا تَذَرْنِی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثِینَ» خدایا من از تو معجزه ای میخواهم،معجزه ای بزرگ،معجزه ای در حدخدا بودنت،تو خود بهتر میدانی،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند🙏☺️