بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ساخته ذهن و فانتزی انسان برای ارتباط خاص بین دو نفره
در واقع همون حس دوست داشتن فقط وجود داره
و مقدس و ...چرته
خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزهگان»شادمان شوند. وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان! من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم 💔همین قدر تلخ💔.
عشق تو این دوره ینی نیاز ینی تورو برا نیازش میخواد حالا نیازش عاطفی جنسی سرگرمی و هرچی میتونه باشه نیازش ک تموم شه عشق هم باهاش تموم میشه و فقط هم زمان نشون میده ک اون آدم تا چه موقعی بهت نیاز داره...
اگر حیوانات قادر به ایجاد یک دین بودند، بی شک در آن دین انسان نماد شیطان بود..
عشق یه حس خوبه.که امید رو بهت برمیگردونه.زندگیتو رنگی رنگی میکنه.هرروز با شورو شوق پامیشی انگیزه داری.همه چی رو برات قشنگ میکنه.بخصوص که دوطرفه باشه
از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوههای زیبای جسم و زنانگیاش.(امام موسی صدر)