2777
2789
عنوان

بچه ها این راسته یا الکیه به نظرشما+عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 3343 بازدید | 68 پست
تو هر چیزی حکمتیه خدا طلاق و برای این جور مواقع حلال کرده چرا از قرآن درس نمیگیریم 

این قدیمیا با کفن سفید از خونه شوهر میاین بیرون مگه نمیدونی😕😕 والا طلاق واسه همین وقتاس دیگه

یا رادَّ ما قَدْ فاتَ : عمر های به سر آمده، روزهای گذشته، خون‌های ریخته، عشق‌های گم شده، آبروهای رفته، بغض‌های شکسته، اشک‌های چکیده، و آب‌های از جوی رفته را تو باز می‌گردانی ای باز گرداننده‌ی از دست رفته‌ ها!

بعدم بلد نباشی و اصول اولیه طلسم رو انجام ندی خدایی نکرده تو زندگی گره میندازه خیلی حواست به این چیزا باشه

ديوانه و دلبسته ي اقبال خودت باشسرگرم خودت عاشق احوال خودت باشيک لحظه نخور حسرت آن را که نداريراضي به همين چند قلم مال خودت باشدنبال کسي باش که دنبال تو باشداينگونه اگر نيست به دنبال خودت باشپرواز قشنگ است ولي بي غم و منتمنت نکش از غير و پر و بال خودت باشصد سال اگر زنده بماني گذرانيپس شاکر هر لحظه وهر سال خودت باش

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نگفتم بیفایده است، گفتم انجام اعمال جادوگری گناهه و مصداق کفر و از دین خارج شدن و عوارض اینکار یقه خ ...

وای نگو توروخدا غلط کردم وای خوبه تاپیک زدم نرفتم انحام بدم من بشدت ترسوعم 😭😭😭😭😭😢😭😭

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....
این قدیمیا با کفن سفید از خونه شوهر میاین بیرون مگه نمیدونی😕😕 والا طلاق واسه همین وقتاس دیگه

همینو بگو خیییلی خییلی عذاب میکشه ورای تصوره و پشتیبانی نداره

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....

میشی مثل کسی که پیامبر و طلسم کرد به هر حال هر چی باشه اون مرد شیعه ست

ديوانه و دلبسته ي اقبال خودت باشسرگرم خودت عاشق احوال خودت باشيک لحظه نخور حسرت آن را که نداريراضي به همين چند قلم مال خودت باشدنبال کسي باش که دنبال تو باشداينگونه اگر نيست به دنبال خودت باشپرواز قشنگ است ولي بي غم و منتمنت نکش از غير و پر و بال خودت باشصد سال اگر زنده بماني گذرانيپس شاکر هر لحظه وهر سال خودت باش
میشی مثل کسی که پیامبر و طلسم کرد به هر حال هر چی باشه اون مرد شیعه ست

خدا رحم کرد تاپیک زدم مرسی 

مراقب خودت باش برای حل مشکلش بگو زیاد ذکر یا قهار و یا دعای مشمول توی مفاتیح و بخونه حتی تو مفاتیح دعا برای خلاصی از شر ظالم هست 

همینو بگو خیییلی خییلی عذاب میکشه ورای تصوره و پشتیبانی نداره

خیلی متاسفم۰ ولی بیشتر ظلمایی که بهمون میشه از نادونی و ترسویی خودمونه۰ این خانم میتونه جدا شه یا مثلن اگه صدمه دیده شکایت کنه۰ حالا از ترس ابرو نمیکنه یا از تنهاموندن میترسه دیگه خودش مقصره که میزاره ظلم شه بهش۰ 

یا رادَّ ما قَدْ فاتَ : عمر های به سر آمده، روزهای گذشته، خون‌های ریخته، عشق‌های گم شده، آبروهای رفته، بغض‌های شکسته، اشک‌های چکیده، و آب‌های از جوی رفته را تو باز می‌گردانی ای باز گرداننده‌ی از دست رفته‌ ها!

معلوم دل ساده ای داری خیلی حواست به خودت باشه 

خیلی متاسفم۰ ولی بیشتر ظلمایی که بهمون میشه از نادونی و ترسویی خودمونه۰ این خانم میتونه جدا شه یا مث ...

اره از همسرش میترسه

مراقب خودت باش برای حل مشکلش بگو زیاد ذکر یا قهار و یا دعای مشمول توی مفاتیح و بخونه حتی تو مفاتیح د ...

مفاتیح ک جادو حساب نمیشه یعنی

نه مفاتیح از سید رضی یارای حضرت علیه و دعاست همش همش ذکر خداست از قرآنم توش اومده صحیفه سجادیه ام دعا داره اونم بخونه خیلی خوبه