2777
2789
عنوان

بچه ها این راسته یا الکیه به نظرشما+عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 3348 بازدید | 68 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

توقرآن سحر و جادو نهی شده و خدا گفته اذن من مهمه اینا هیچ بهره ای و سودی برا انسان نداره اینهم آیه اش:

Surah Al-Baqara, Verse 102:

وَاتَّبَعُوا مَا تَتْلُو الشَّيَاطِينُ عَلَىٰ مُلْكِ سُلَيْمَانَ وَمَا...

و (یهود) از آنچه شیاطین در عصر سلیمان بر مردم می‌خواندند پیروی کردند. سلیمان هرگز (دست به سحر نیالود؛ و) کافر نشد؛ ولی شیاطین کفر ورزیدند؛ و به مردم سحر آموختند. و (نیز یهود) از آنچه بر دو فرشته بابل «هاروت» و «ماروت»، نازل شد پیروی کردند. (آن دو، راه سحر کردن را، برای آشنایی با طرز ابطال آن، به مردم یاد می‌دادند. و) به هیچ کس چیزی یاد نمی‌دادند، مگر اینکه از پیش به او می‌گفتند: «ما وسیله آزمایشیم کافر نشو! (و از این تعلیمات، سوء استفاده نکن!)» ولی آنها از آن دو فرشته، مطالبی را می‌آموختند که بتوانند به وسیله آن، میان مرد و همسرش جدایی بیفکنند؛ ولی هیچ گاه نمی‌توانند بدون اجازه خداوند، به انسانی زیان برسانند. آنها قسمتهایی را فرامی‌گرفتند که به آنان زیان می‌رسانید و نفعی نمی‌داد. و مسلما می‌دانستند هر کسی خریدار این گونه متاع باشد، در آخرت بهره‌ای نخواهد داشت. و چه زشت و ناپسند بود آنچه خود را به آن فروختند، اگر می‌دانستند!!

آیا خداوند برای بنده اش کافی نیست؟؟؟

جادو و سحر الکیه 

اما دعا های زیبایی داریم و دعای خیر و طلب حاجت از خدا اینا ذکرای مخصوص خودشو داره که تو مفاتیح هست مثلا دعا برای سلامتی برای شفا برای هدایت برای عاقبت بخیری ....

دعا با سحر و این چیزا فرق داره 

آیا خداوند برای بنده اش کافی نیست؟؟؟
جادو و سحر الکیه  اما دعا های زیبایی داریم و دعای خیر و طلب حاجت از خدا اینا ذکرای مخصوص خودشو ...

👌👌👌

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....

سلام؛

راست بودن با درست بودن فرق داره، اگه منظور از راست بودن اینه که نتیجه - خوب یا بد - میده خب ممکنه همینطور باشه ولی اینکه آیا راه درستی هم باشه یا خیر، نیاز به بررسی داره .. کتاب های مختلفی در اینخصوص نوشته شده، از جفر و رمل گرفته تا انواع بازی با حروف ابجد صغیر و کبیر و ..، اما معمولا فهمیدن روش ها کار هر کسی نیست حتی ادبیاتی که در اینجور نوشته ها بکار میره فهمیدنش سواد دیگه ای میخواد ..

در کل این امور اگه حواس انسان رو از آفریدگار پرت کنن و باعث بشن شما اونها رو موثر ببینید بجای خدا، و اونها براتون از خدا مهم تر بشن، یکجور شرک هست .. راه های خیلی آسون تری هست برای رسیدن به نتیجه و از تاثیرات منفی احتمالی هم به دور هست