2777
2789
عنوان

توروخدا بیاید بگید چی کار کنم

215 بازدید | 17 پست

دانشگاهم خیلی از خونمون دوره و از این شهر و خوابگاه واقعا خستم و دلم نمی‌خواد این شرایط بیشتر از این ادامه پیدا کنه،  نمیدونم چی کار کنم

سال بعد کنکور بدم؟ اگه بخوام شهر خودم باشم رتبم باید زیر ۳۰۰۰ باشه و نمیدونم میتونم بهش برسم یا نه 

میگم نشه کنکور خراب کنم ، رشتم رو هم از دست بدم 

این ترم هم مشروط شدم و درسا رو افتادم و ترم بعد هم نمیتونم درسای تخصصی رو بردارم

به نظرتون چی کار کنم😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا در خواست دادم ولی اصلا همین دانشگاه مبدا راضی نمیشه ک موافقت کنه تا بفرسته برای مقصد بعد چون مشر ...

رشته ات چیه گلم چرا از خوابگاه بدت میاد

🧚‍♂️🧚‍♂️آدم فقیر مرگ بر آن واجب می‌شود مانند من  🧚‍♀️🧚‍♀️🧚‍♀️🧚‍♀️🧚‍♀️

گلم اگر رشته خوبی و همونی که میخواستی یه کم مثبت فکر کن چرا تا نوک بینی را می‌بینی لذت ببر از این موقعیت درست را بخون دوست پیدا کن اون شهر را حسابی بگرد وابستگی هم بزار کنار ، اینو کسی میگه که تا مقطع ارشدش یه شهری با چهارده ساعت فاصله بوده 

🥰🥰

تا آخر که نمیشه یا باید درس بخونی یکی دوترم نمرات بالا شد انتقالی بگیری یا اینکه انصراف  بدی چون همین طوری مشروط بشی اخراجت میکنن گلم

دامپزشکی، می‌خوام شهر خودم باشم ، اینجا مثل سگ دارم زندگی میکنم🫠

دانشگاه شهرش  نزدیک به خونه اتون؟

گلم اگر رشته خوبی و همونی که میخواستی یه کم مثبت فکر کن چرا تا نوک بینی را می‌بینی لذت ببر از این مو ...

نه اخه ۵ سال دیگه از درسم مونده 

بعدش این شهرستان ک هستم یه شهر محروم و هیچی نداره

گلم اگر رشته خوبی و همونی که میخواستی یه کم مثبت فکر کن چرا تا نوک بینی را می‌بینی لذت ببر از این مو ...

من وابسته خانواده م نیستم ولی این مدل زندگی الانم رو دوست ندارم 

بعد میگم این روزهای جونیمه ک انقد بی کیفیت و بدون حس زندگی کردن داره میره و من دیگه به این سن برنمیگردم 

من وابسته خانواده م نیستم ولی این مدل زندگی الانم رو دوست ندارم بعد میگم این روزهای جونیمه ک انقد بی ...

اهان منم کلان شهر بودم ولی خب بستگی به رشتتون داره و خودتون با این تفکر قطعا اذیت میشین دلی دو دل نم‌ون یه تصمیم بگیر و انجامش بده دیگه تو دو راهی نباشی 

🥰🥰