2777
2789
عنوان

دلم برای کساییکه پزشکی اوردن میسوزه

| مشاهده متن کامل بحث + 10986 بازدید | 220 پست
درصورتی که مهاجرت کنن خوبه ولی ایران موندن و پزشک شدن اشتباهه

خب دیگه کسی نره پزشکی،ظرفیتاش خالی بمونن؟

مسئله از دانش اموزا نیست

سیستم اموزش درمان مخصوصا رزیدنتی باید درست بشه که مثل امسال همه ظرفیتای اطفال و بقیه تخصص ها خالی نمونه

خب دیگه کسی نره پزشکی،ظرفیتاش خالی بمونن؟مسئله از دانش اموزا نیستسیستم اموزش درمان مخصوصا رزیدنتی با ...

چرا اطفال خالی مونده همیشه فک میکردن اطفال طرفدار داره درامدش ک باید بالا باشه

کاربری دست دو نفر👧

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا اطفال خالی مونده همیشه فک میکردن اطفال طرفدار داره درامدش ک باید بالا باشه

اطفال جز ۴ تا تخصص ماژور هست و بسیارر سخت و سنگین هست.بخاطر همین ظرفیتاش خالی مونده

از پارسال تا حالا هم چند تا رزیدنت اطفال سوساید کردن و فوت شدن...

اطفال جز ۴ تا تخصص ماژور هست و بسیارر سخت و سنگین هست.بخاطر همین ظرفیتاش خالی موندهاز پارسال تا حالا ...

یکیش هم استانی خودمون بود خدابیامرزتش  فک میکردم بخاطر مریضی اطفال ک براشون سخته روحیشون نمیخوره نمیدونستم درسشون سخته .جسارتا شما پزشکین؟

کاربری دست دو نفر👧
خواهرم دندونپزشکی آزاد و داروسازی دولتی آورده نمیدونه کدومو بره از لحاظ مالی هم مشکلی نداره ولی میگه ...

دوست عزیز انتخاب رشته پزشکی، دندان و داروی داشنگاه آزاد همراه با انتخاب رشته دانشگاه سراسریه

یعنی ممکنه یکی مثلا پرستاری دولتی بیاره و آزمایشگاه آزاد، ولی نمیتونه رشته‌های پزشکی، دارو و دندون رو توی هر دو دانشگاه بیاره، مثل اینه یکی بگه هم پزشکی دولتی شیراز اوردم هم دارو دولتی تهران نمیدونم کدوم رو برم

کارنامه رو دوباره بررسی کنید

هیچ وقت هیچ سالی تو تاریخ همزمان نمیشه دندون ازاد و دارو اورد استارترو علم نکن گفت میاوردم ولی دارو ...

من دانشگاه ازاد دندونپزشکی قبول شدم دانشگاه دولتی دارو قبول شدم 

برای کسایی هم ک میگن پزشکی نیاوردی حسودی میکنی بگم ک مصاحبه ی بقیه اله دعوت شدم ولی بخاطر مشکل جسمی رد شدم همونم بعدا ابان ماه چون اشنا داشتم کارم اکی شد و پزشکی میتونستم برم ولی نرفتم چون شرایطش برام سخت بود

✨کاربر قدیمی🙂‍↔️درونمون خودمونو سوزونده بیرونمون مردمو☝🏻

به نظرم هنوز حسادت تو وجودت هست که نرفتی پزشکیوگرنه وقتی داروسازی میخونی راحب اون نظر بده نه پزشکیشا ...

عزیزم من نظر خودمو گفتم کسی که بخواد متوجه بشه متوجه میشه 

نظر شما هم محترمه 

✨کاربر قدیمی🙂‍↔️درونمون خودمونو سوزونده بیرونمون مردمو☝🏻

دلسوزی شما هم معنی نمیده چون علاقشون هست و کاری رو میکنن که حالشون رو خوب میکنه حتی اگه سخت باشه!

نه همه هم با علاقه مندی نمیرن بیشتر برای رضایت خانواده اسم در کردن و چشم و همچشمی و اینده ای که فک میکنن کلاس داره و پول توشه در حالی که هر کی و میبینم پزشکی خونده پدرش در اومده