2777
2789
عنوان

دلم برای کساییکه پزشکی اوردن میسوزه

| مشاهده متن کامل بحث + 10986 بازدید | 220 پست
منم مثل خواهرت بودم دندون ازاد و دارو دولتی از یه دندانپزشک ک اشنا بود پرسیدم گفت من اگر بودم میرفتم ...

ممنون گلم خیلی لطف کردین ما تو آشناهامون کسی نیس ک ازش بپرسیم و خواهرم اولین نفره ک رشته تاپ قبول شده خیلی خوشحالم براش 

ولی خب کار داروخانه راحتتره براش میشنیه تو داروخانه 

ولی دندانپزشک باید مواد گرون دندونپزشکی رو بخره مواظب تاریخ انقضاش باشه و مهارت دست داشته باشه و هزینه های وسایل کلینیک خیلی گرونه

اگر کلینیک نزنه دولت حقوق میده؟ شما از حقوق داروشاز و دندون پزشک خبر ندارین؟ 

ممنون گلم خیلی لطف کردین ما تو آشناهامون کسی نیس ک ازش بپرسیم و خواهرم اولین نفره ک رشته تاپ قبول شد ...

راستش اصلا در مورد هزینه های دندونپزشکی خبر ندارم 

داروسازی اره همینجوری ک میگی هست که میره داروخانه ولی درامدش کمتر از دندونه 

کلینیک نزنه میتونه بره با درمانگاه ها همکاری کنه و یسری شیفتاشونو پر کنه درامدش کمتر از اینه ک خودش کلینیک داشته باشه 

معمولا بعد اینکه پروانه بگیرن اکثرا مطب میزنن 

✨کاربر قدیمی🙂‍↔️درونمون خودمونو سوزونده بیرونمون مردمو☝🏻

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

توضیح دادم تو کامنتا عزیزم

آره دیدم بنظر منطقی میاد حرفات

چشماتو ی لحظه ببند تصور کن اقا امام زمان عج ایستاده آماده اس برای ظهور و فقط منتظر بیدار شدن و حرکت تو ی نفره ی نفس عمیق بکش از ته دلت بگو الهم عجل لولیک الفرج بعدم ب من بگو برا خواسته هات دعا کنم ب نیتت صلوات بفرستم ، ی روزی دلیل ظهور بودم الان ان شالله که از منتظران ظهور هستم‌ از خوشی های موقت ک مثل کف روی آب بود الحمدالله که الله نجاتم داد و بهم آرامش عمیق داد حتی وقتی یکی زندگیمو از بیرون میبینه فکر میکنه اوضاع زندگیم خیلی خرابه اما من توی دلم به لطف خدا آرامش عمیقی هست ک توی ب اصطلاح خوشبختی قبلیم نبود ان شالله ب لطف و بزرگی خدا همه عاقبت بخیر بشن منم جزئشون باشم 

همچین چیطی امکان نداره دو تا باهم بیاد داره دروغ میگه

وااا چرا دروغ بگه خودم کارنامه شو دیدم استارتر خودشونم همینطور آوردن خب دندون رتبه بهتری میخواد واسه دولتی وقتی اطلاع نداری لطفا الکی ریپلای نزن

وااا چرا دروغ بگه خودم کارنامه شو دیدم استارتر خودشونم همینطور آوردن خب دندون رتبه بهتری میخواد واسه ...

چی میگی  اگ ب فامیلاتون اینجوری گفتی ک خندیدن بهت چجوری تو کارنامه هم دندون ازاد زده هم دارو ؟؟؟ انتخاب رشته سه رشته سراسری و ازاد باهمه پیراها جداست .موندم چی دیدی واقعا!!!

کاربری دست دو نفر👧
منم ضایع میشدم همینو میگفتم 😂😂😂 فقط فامیلا ک دروغو فهمیدن 😂😂.ریپ نزن حوصلتو ندارم

برو بابا 

عجب آدمی هستی آخه کی از تو نظر خواسته من با استارتر حرف میزنم الکی پریدی وسط استارتر خودشم سال کنکورش شرایطش همین بوده اول فکر کن بعد حرف بزن کامنتارو درست بخون فقط میخوای یه چیزی بگی بیچاره تاسف آوره

عزیزم اتفاقا شانس اوردی من خودم رتبه زیر هزار بودم پزشک نشدنمو مدیون پدر و مادرمم که نذاشتن غیر تهرا ...

به نظرم هنوز حسادت تو وجودت هست که نرفتی پزشکی

وگرنه وقتی داروسازی میخونی راحب اون نظر بده نه پزشکی

شاید اونا خیلیم راضی باشن که هستن!

نقاش چپ دست هستم و اهل سمنان🌼

برو بابا عجب آدمی هستی آخه کی از تو نظر خواسته من با استارتر حرف میزنم الکی پریدی وسط استارتر خودشم ...

هیچ وقت هیچ سالی تو تاریخ همزمان نمیشه دندون ازاد و دارو اورد استارترو علم نکن گفت میاوردم ولی دارو زدم تو میگی دوتاشو اورده دیدی حالا کدومو انتخاب کنه خدا شفات بده واقعا دوست داشتم جواب بدم 

کاربری دست دو نفر👧