2777
2789
عنوان

تو باشگاه یه دختری و پسندیدم واسه داداشم

| مشاهده متن کامل بحث + 1631 بازدید | 58 پست
خواهر خودم هم با همسرش ده سال اختلاف سنی دارن، اما خواهرم ۳۰ سال پیش ازدواج کرده. دخترای الان خیلی ن ...

اتفاقا دخترای الان اختلاف سنی زیاد رو میپسندن🥲

خدایا‌شروع‌سخن‌نامِ‌توست‌  وجودم‌به‌هر‌لحظه‌آرامِ‌توست . . .💗کاربری دست دو نفر هست ، یک ۱۷ ساله و یک ۱۸ ساله😂طرز‌حرف‌زدن‌شما‌نشانه‌شخصیت‌شماست‌،پس‌توهین‌نکن!🌱اگر‌امضامو‌میبینی‌برای‌رسیدن‌بهش‌برام‌صلوات‌بفرست.💙https://uupload.ir/view/aqoqhi6ph3negoxbm3ztyz_yihzndwvhjvh68o5x-fjodnpepopa3oyxa0d-jj8io1g13xxnalv_rhiemijkoghqstu9u9k6_2iuz.mp4/

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا تازگیا تو فامیل شوهرم هرکی عقد کرده ۸ تا ۱۰ سال اختلاف سنیشون بوده اتفاقا منم میگفتم تازگیا اختل ...

آره دقیقا به خصوصیات اخلاقیشون بستگی داره. دختره یه پختگی و ارامش خاصی تو رفتار و چهرشه. خیلی ازش خوشم اومد

برای خانه کوچک همسایه ات، چراغ آرزو کن💡بی شک حوالی خانه ات روشنتر خواهد شد🌟

اتفاقا دخترای الان اختلاف سنی زیاد رو میپسندن🥲

آره بعضیا دوست دارن اختلاف سنی زیاد و، ولی فک میکنم دیگه نهایت ۶، ۷ سال تو ذهنشونه نه ده سال

برای خانه کوچک همسایه ات، چراغ آرزو کن💡بی شک حوالی خانه ات روشنتر خواهد شد🌟

من بودم مستقيم برای ازدواج معرفی نمیکردم ولی یه جوری اسباب آشنایی شون فراهم‌میکردم بقیه اش میسپردم دست خودشون یا میشد یا نمیشد

وقتی بچه دار می شوی در واقع دنیا از تو یک گروگان دارد