2777
2789
عنوان

دلم برای کساییکه پزشکی اوردن میسوزه

| مشاهده متن کامل بحث + 10986 بازدید | 220 پست

نه بابا طرف کور میشه تا قبول بشه فک کردی با این یه جمله ول می‌کنه نه باباجان بیشتر مصمم میشه و خوشبختی و سعادت قسمتش میشه لطفاً حسود و بدخواه دیگران نباشیم 

ما برای ادامه دادن هیچ‌کسی را نداریم جز خودمان، و امیدوارم کافی باشد....
نه عزیزجان۲۸ هزار نفر امسال پزشکی قبول شدن

چی چرت میگی عزیز من کل ظرفیت دندون و پزشکی و دارو و فیزیو باهم ۲۰ هزار تاست بعد ۲۸  هزار تا  تا پزشکی برداشتن ؟ از فامیلا نزدیکت پزشکی قبول شده؟

کاربری دست دو نفر👧

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه چیزی در موردش نمیدونم فقط شنیدم که درامد خوبی دارن نمیدونم چقدر درسته

درامدش که عالیه حداقل ماهی 400میلیون تو حسابته

مطب شخصی

الان‌دقیقا‌توی‌سنی‌هستم‌کههم‌میدونم‌حیفه‌این‌روزا‌بگذرههم‌دوس‌دارم‌زود‌بگذره...        

قبل کنکور آره گفتن ۱۳ هزار ظرفیت داریم

اتفاقا قبل کنکور ظرفیت بالا بود بعد کنکور آوردن پایین و این باعث اعتراض خیلیا شد حتی تاپیکای زیادی هم اینجا بود راجع بهش 

البته تو ایران هیچ قانونی پایدار نیست

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
نمیدونم چی خوبه واقعا حرفم اینه ک یه نفر با سطح توقع خیالی نره تو این رشته و واقعیت مثل سیلی بخوره ت ...

هر زشته اي بسته به هدف ادما هست 

يكي شايد هدفش واقعا خدمت باشه 

پس با جون و دل پيش ميره و سختي ها رو تحمل ميكنه 

از طرفي خيلي از زشته ها هستند كه تا دكتري ادامه دادن و بيكارن 

قبل از آنكه بميريد ؛ بميريد
چی چرت میگی عزیز من کل ظرفیت دندون و پزشکی و دارو و فیزیو باهم ۲۰ هزار تاست بعد ۲۸ هزار تا تا پزشک ...

با کسی که مودب صحبت نکنه ، صحبتی ندارم

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹

عزیزم اینارو از دور میبینی واقعیت این نیست

قبول دارم پولشون اینقدر کمه که زشته بگی اینجا ابروشون می‌ره وپذیرش ندارن هر جایی و....نزدیکانم پزشک شدن من خوشحالم که پرس نخوندم  پول فقط تو کار ازاد

فقط 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خیلی کارتون اشتباهه که اول مسیر دل یکی رو خالی میکنین ، من خودم پزشک نیستم ، پرستارم ، ولی از روزی ک ...

ببین منم وقتی رفتم داروسازی وقتی میگفتن این رشته دیگه مثل قبل اینده نداره باور نمیکردم 

الان وارد بازار کار شدم و میبینم بله نه تنها اینده نداره بلکه بدتر هم داره میشه 

و دارم میبینم پزشکی بدتر از داروسازیه خیلیی بدتر 

الان منه داروسازی که تازه دارم شیفت میرم درامدم از یه پزشکی ک همزمان با من وارد دانشگاه شده خیلی بیشتره 

من مسئولیتم کمتره اعصابم ارومتره 

اینی ک میگم نا امید کردن نیست ادم باید با چشم باز انتخاب کنه 

✨کاربر قدیمی🙂‍↔️درونمون خودمونو سوزونده بیرونمون مردمو☝🏻

جسارتا شغلتون چیه اونجا؟ خیلی خوش میگذره بهتون ؟ کیف میکنیااا😂😂

من مهندس عمرانم

توی یه شرکت مهندسی مشاور  کار میکنم . 

راستش خوبه ولی اینجا کار کردن خیلی سخته . واقعا وقتی میام خونه هلاااااکم . فقط دلخوشیم به دو روز تعطیلات اخر هفته است 

تازه من کارم کامپیوتری و توی افیسه 

اونهایی که میرن سر پروژه که خیلی سخت تره 

ولی راضیم . خیلی نگران فردا نیستیم و میتونیم برای اینده مون برنامه ریزی کنیم . همه چی با ثبات تره 

اتفاقا قبل کنکور ظرفیت بالا بود بعد کنکور آوردن پایین و این باعث اعتراض خیلیا شد حتی تاپیکای زیادی ه ...

باشه عزیزم

من تسلیم

صحیح میفرمایید🌺

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹

نه عزیزم کسی همچین فکری نکرد من خودم برای یه رشته ی مامایی روزانه رتبه 4 هزار اوردم سال 98 نه تو قدی ...

کسی با ده هزار نمیره پزشکی 

باشه اصلا پزشکی بی ارزش ولی ده هزار پذیرش نداره 😂

باشه عزیزممن تسلیمصحیح میفرمایید🌺

شما امسال کنکور دادین؟تو جوش بودین؟

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️

ولی من برگردم عقب بازم پزشکی میخونم، عشقی لذتی که در نجات جان آدمهاست تا تجربه نکنی نمیتونی بفهمیش، همیشه گفتم پزشکی عشق و علاقه میخواد 

چرا تو دل جوون هایی که قبول شدند رو خالی میکنید؟ 

دم همشون گرم که کنکور رقابتی به این سختی رو با موفقیت پشت سر گذاشتن 💖