2777
2789
عنوان

دلم برای کساییکه پزشکی اوردن میسوزه

| مشاهده متن کامل بحث + 10986 بازدید | 220 پست
بین دارو ، پرشکی، دندون پزشکی، قطعا دندون پزشکی بهتره.دارو خوبه ولی در مقابل تخصصهای پزشکی خیر.البت ...

موافقم باهات ولی حرفم اینه ک شرایط پزشکی الان خیلی افتضاح شده

✨کاربر قدیمی🙂‍↔️درونمون خودمونو سوزونده بیرونمون مردمو☝🏻

اولین باره دارم میشنوم چجوری جفتشو قبول شدی امکان نداره همچین چیزی .بعد چجوری میخواستی انتقالی بگی ...

خیلی برام عجیبه این یچیز کاملا روتینه مگه شما دولتی یه رشته ای بیاری مثلا همین دندون دولتی بیاری دیگه دانشگاه ازاد قبول نمیکنه؟ من ده سال پیش کنکور دادم انتخاب رشته ی ازاد و‌ دولتی جدا بود نتایجشم همینجوری بود ک گفتم نمیدونم شاید تو ده سال عوض شده

ببین من چون مصاحبه بقیه اله رو رد شدم دارو دولتی قبول شدم وگرنه همون پزشکی بقیه اله میاوردم چون اولویت بالاترم بود 

بعد اینکه نتایج اومد مامانم اینا پیگیری کردن ک چرا رد شدم اونا هم اکی دادن بعدش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوست عزیز انتخاب رشته پزشکی، دندان و داروی داشنگاه آزاد همراه با انتخاب رشته دانشگاه سراسریهیعنی ممک ...

ببین پزشکی شیراز و دارو‌تهران نمیشه چون جفتشون دولتیه ولی ازاد فرق داره

من اول فککردم شاید من ده سال پیش کنکور دادم تا الان عوض شده ولی الان دوباره دیدم ایشونم گفته خواهرش اینجوری بوده پس الانم همونه 

شما میتونی مثلا دارو دولتی بیاری(روزانه یا نیمسال دوم) بعد پزشکی ازادم بیاری

ببین پزشکی شیراز و دارو‌تهران نمیشه چون جفتشون دولتیه ولی ازاد فرق دارهمن اول فککردم شاید من ده سال ...

من درمورد زمان شما اطلاع ندارم، ولی با اطمینان میگم که در کنکورهای اخیر نمیشه پزشکی، دندون و داروی دانشگاه دولتی و آزاد رو همزمان قبول شد، چون جز یک فرم انتخاب رشته هستن و نتیجه انتخاب رشته یا مردودیه یا قبولی یک کد رشته، نه دوتا

اون خانم هم مطمئنا اشتباه میکنن

چرا تجربه ای داری ؟ البته من قبلا پرستاری قبول شدم نرفتم خیلی خوشحالم از تصمیمم 😂😂

چرا مگه چشه؟؟

من تجربی نیستم ولی کنجکاوم .را میگن انقد خوبه نرفتیم 

شب تار و بیم موج و گردابی چنین حائل کجا دانند حال ما سبکباران ساحل ها🌌 آی لاو یور تاپیکز اوپرا!💕 آی لاو لر کرد لک❤️

خب اگه اینقدرم که میگی داغونه هیچ خوبی نداری که ملت ارزوشون نبود

اتفاقا انتخاب کنی بهش برسی خیلی عالیه

شب تار و بیم موج و گردابی چنین حائل کجا دانند حال ما سبکباران ساحل ها🌌 آی لاو یور تاپیکز اوپرا!💕 آی لاو لر کرد لک❤️

ولی من شنیدم درباره اینکه خیلیا خودکشی کردن از افسردگی ولی خب باید حواست خیلی به روحیت در کنار درس اگه زیاد می‌خونی

چرا مگه چشه؟؟من تجربی نیستم ولی کنجکاوم .را میگن انقد خوبه نرفتیم

عزیزم من نظر خودمو میگم هر کسی میتونه به هر رشته ای علاقمندباشه و تو اون رشته از 100 ، 100 باشه ❤

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم