دوستای گلم تخصص من چند ساله صافی دائمی مو بدون مواده با اتو سنگ معدنه،که بدون مواده،بدون دود وگازه،بدون ریزش وآسیبه مناسب همه حتی کودکان و خانمهای بارداره،مناسب موهای رنگ شده و نچراله ،اما مناسب موهای سوخته و دهیدراته نیست. داخل پیج اینستام بالای 400 نمونه کار دارم. دوست داشتید در خدمتم😊یادم رفت بگم ساکن تهرانم ،سالنم هم محدوده نارمکه با مترو سرسبز هم به راحتی دسترسی داره.
200 سال پیش وقتی آمریکایی ها در لجن و کثافت زندگی میکردند ایرانیان مسواک میزدند.200 سال بعد وقتی آمریکایی ها کره ماه را فتح کردند ایرانیان همچنان مسواک میزدند!! آخه بهداشت خیلی مهمه
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
ماندگاریش دایمیه وبدون بازگشت از کراتین کمتره چون بدون مواده. دایرکت اینستا عکس از پشت مو ارسال کنید ...
قبلا یه خانمی بود تبلیغ صافی با اتو نانو میکرد نمیدونم شما بودی یا نه
ولی من تحقیق کردم قبل اتوکشی موها با یه کاندیشنر شسته میشه که که ممکنه همون کاندیشنر باعث ریزش مو بشه اینم مثل همونه؟
200 سال پیش وقتی آمریکایی ها در لجن و کثافت زندگی میکردند ایرانیان مسواک میزدند.200 سال بعد وقتی آمریکایی ها کره ماه را فتح کردند ایرانیان همچنان مسواک میزدند!! آخه بهداشت خیلی مهمه