2777
2789
عنوان

خواهرشوهرم بیمار

219 بازدید | 15 پست

هفته پیش عمل کرده منم از همسرم شنیدم مادرشوهرو خواهرشوهرم رفتن شهرستان پیشش برا پرستاری از همسرم پرسیدم مریضیش چیه گفت دقیق نگفتن امروز زنگ زدم حالشو پرسیدم از مریضیش پرسیدم گفت یکم کسالت دارم جواب سربالا داد ناراحت شدم همیشه اینجور مسائل رو از ما عروسا پنهون میکنن نمیدونم واقعا چه دلیلی داره اونوقت اونا از سیرتا پیاز زندگی عروسا خبر دارن😑

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اشکال نداره زیاد پافشاری نکن نهایتا شما هم مثل خودشون باشید زیاد اطلاعات ندید 

مریضی دیگه اصرار نداره که ....

من الان یه عدد خواهر شوهر هستم که یه زنداداش دارم ده سال از خودم کوچکتر و می‌دونه مریضم و رختخواب هستم حتی یک پیام خالی نفرستاده بگه مردی یا زنده ای . 

همین که زنگ زدی محبت کردی 

گاهی آدم با یه اشتباه ۱۹ نمیشه ، صفر میشه .

منم دوس دارم خبر نداشته باشن ولی مگه شوهرم میذاره میره خونشون اونام اطلاعات میگیرن

گوش مالی بده

از تو چه پنهان عاشقت بودم ،از دل نه از سلول ب سلولم ،گفتم بمانم گفتی نه،گفتم خدا،گفتی ک همراهت🖤

چون خودشون بدجنسن از ناراحتی عروس خوشحال میشن فکر میکنن عروس هم از ناراحتیشون خوشحال میشه

بخدا من یسری دستم شکسته بود داشتیم ماجراشو واسه خواهر شوهرم میگفتیم چشماش برق میزد از خوشحالی مگه یادم میره،  اصلا عروس نه زن برادر نه،  انسان که هستیم بیتفاوت که میتونیم باشیم

بخدا من یسری دستم شکسته بود داشتیم ماجراشو واسه خواهر شوهرم میگفتیم چشماش برق میزد از خوشحالی مگه یا ...

آره خیلیاشون اینجورین

پدر شوهرم هروقت ما بریم خونشون میبره بیرون رستورانی جایی

انقدر خواهر شوهر کوچیکم فتنه کرد از آخر با پدرش قهر کرد که فقط وقتی ما میریم مارو بیرون نبره 🫤

بخدا من یسری دستم شکسته بود داشتیم ماجراشو واسه خواهر شوهرم میگفتیم چشماش برق میزد از خوشحالی مگه یا ...

الان من باردارم دوهفته هس سرماخوردم ی زنگ نمیزنن حال بپرسن مخصوصا خواهرشوهرم از اول بارداریم که الان ۷ماهمه فقط یبار تو ۴ ماه برا تبریک زنگ زده نه احوالپرسی چیزی بعد توقع دارن من پیگیر باشم مخصوصا شوهرم اگه کسی از اونا مریض باشه زود میاد میگه زنگ بزن حالشونو بپرس

آره خیلیاشون اینجورینپدر شوهرم هروقت ما بریم خونشون میبره بیرون رستورانی جاییانقدر خواهر شوهر کوچیکم ...

ای بابا این دیگه کیه،  نمیدونم چرا حس حسادت دارن قطعا اینجا خواهر شوهرایی هستن مثل ایشون بگین چرا واقعا،  دوست ندارین دنیا توی صلح باشه همه چی قشنگ باشه