2777
2789
آخه حال خودشم خوب نیستتا جایی که احوالشو خبر داشتم همشت مست بود که نفهمه ما مجبور شدیم از هم جدا شیم

💔🥺

چه ها با جان خود دور از رخ جانان خود کردم *مگر دشمن کند اینها که من با جان خود کردم*طبیبم گفت درمانی ندارد درد مهجوری*غلط میگفت خود را کشتم و درمان خود کردم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم انقد وسط دعا هام از خدا خواستم فراموشش کنمدقیقا بعدش نشونه هایی میده که منتظر میمونم

شاید بخاطر حست هرچیزیو نشونه میبینی 

من ۳سال تمام از جوونیمو ب پاش صبر کردم خانوادش بیخودی مخالف بودن چ شبایی ک با گریه خوابیدم همش بالشم خیس بود چقدر خودمو زجر دادم معدم داغون شد عصبی شدمو هزارتا مشکل دیگ برام پیش اومد 

ولی تهش ب این نتیجه رسیدم ک اگر واقعا عاشقم بود و وقتی میدید اونا دارن بی دلیل مخالفت میکنن باید لااقل خودش پاپیش میذاشت مث خیلیا ک تنها بخاطر عشقشون جنگیدن 

فراموشش کردمو ب به نفر دیگ بله دادم و هروز بیشتر ب این نتیجه میرسم ک خیلی اشتباه کردم ک ب پای یه ادم بی عرضه نشستم و خودمو داغون کردم 

اره اینطوری درسته ولی حداقل دوستیتون رو ادامه میدادین کات نمی‌کردین میزاشتین زمان بگذره درست بشه همه ...

قبلنا بهش گفته بودم منتظرت میمونم

ولی کلا معتقد بود من خیلی موقعیت بهتر دارم نباید انقد دردسر بکشم

البته آخرین بار که کات کردیم دعوای بدی کردیم من به پدر مادرش توهین کردم

شاید بخاطر حست هرچیزیو نشونه میبینی من ۳سال تمام از جوونیمو ب پاش صبر کردم خانوادش بیخودی مخالف بودن ...

نه عزیزم از نشونه ها مطمئنم

اکس منم در برابر خونوادش ضعیفه قبول دارم

ولی بیچاره برای مسائل شخصی خودشم در برابرشون همین بود

و اینکه خونوادش با من موافق بودن پای خونه مستقل و مهریه که اومد وسط مخالف شدن

میخواستن  رو منم دیکتاتوریشونو اعمال کنن

نه عزیزم از نشونه ها مطمئنماکس منم در برابر خونوادش ضعیفه قبول دارمولی بیچاره برای مسائل شخصی خودشم ...

خب این ضعف خیلی بزرگیه درسته ک الان بخاطر عشقی ک بهش داری برات هیچی مهم نیس ولی منی ک تجربه زندگی دارم میدونم ک مطیع خانواده بوده خیلی بده و بعدها مشکلات زیادی خواهی داشت 

اگر الان تونست از پسشون بربیاد ک خوشبخت میشید وگرنه ب نظرم فراموشش کن هرچند خیلی خیلی خیلی سخته میدونم💔

خب این ضعف خیلی بزرگیه درسته ک الان بخاطر عشقی ک بهش داری برات هیچی مهم نیس ولی منی ک تجربه زندگی دا ...

آره عزیزم بخاطر همین پا رو دلم گذاشتم و نرفتم طبقه بالاشون

حتی اکسم بهم گفت تو‌ مهریه ای که میگن قبول کن من بعد از ازدواج میرم همونی که دوس داری میکنم

ولی من گفتم به تو اطمینان دارم همه ی اینا بخاطر بستن در دخالت خونوادته

اگه هم برگرده برنامم اینه بریم مشاوره و تراپی

آره عزیزم بخاطر همین پا رو دلم گذاشتم و نرفتم طبقه بالاشونحتی اکسم بهم گفت تو‌ مهریه ای که میگن قبول ...

انشالله ک خدا خودش راه درست رو پیش پات بذاره و درست انتخاب کنی عزیزم 😘❤️

قبلنا بهش گفته بودم منتظرت میمونمولی کلا معتقد بود من خیلی موقعیت بهتر دارم نباید انقد دردسر بکشمالب ...

عاها خب پس ایشالا ی موقعیت بهتر برات پیش بیاد

همون قدر باش که هستن برات🌆(سارن)تنها اسلحه صلح تفنگ اب پاچاست🔫( شایع)نزار تویه دلت سردی بشینه گل من🥀(خلصه)پخش و پلا تویه ذهن منی🧠(معین z)دلم تنگه واسه تو ارع شدیداً مثل تو ارع ندیدم(آرمینم)😻سلامتی عشقم بی معرفت ولم کرد سلامتی اونی که تنها هندلم کرد😌(تاک دوون)لیلا لیلا آهای فرشته مغرور(الجان)😈هر دفعه میگذره الکله میپره(امین)🍻برچی اوضارو پیچیده کنیم دوسم داری منم میخوامت کلی(تی ام)🫶قربون دلت ای وای ای وای ای وای که بر خورده بهت(زینعلی)🤭♥️