2777
2789
عزیزم چند سال بود تو رابطه بودیمخیلی همو دوس داشتیم در حال ازدواج بودیم که یهو پدر مادرش همه چیو خرا ...

کسی که عاشقت باشه و واقعا بخوادت ب کسی اجازه نمیده ک رابطتون رو خراب کنه حتما ی جای کار میلنگه و جا زده 

توکلت به خدا باشه 

هر شب قبل خواب اگه تونستی وضو بگیر و ۴۶بار ذکر اَلوَلی رو تکرار کن ب نیست برگشت و خوب شدن رابطتون

همون قدر باش که هستن برات🌆(سارن)تنها اسلحه صلح تفنگ اب پاچاست🔫( شایع)نزار تویه دلت سردی بشینه گل من🥀(خلصه)پخش و پلا تویه ذهن منی🧠(معین z)دلم تنگه واسه تو ارع شدیداً مثل تو ارع ندیدم(آرمینم)😻سلامتی عشقم بی معرفت ولم کرد سلامتی اونی که تنها هندلم کرد😌(تاک دوون)لیلا لیلا آهای فرشته مغرور(الجان)😈هر دفعه میگذره الکله میپره(امین)🍻برچی اوضارو پیچیده کنیم دوسم داری منم میخوامت کلی(تی ام)🫶قربون دلت ای وای ای وای ای وای که بر خورده بهت(زینعلی)🤭♥️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خانواده مهمه ، خیلی اگه نخوانت بری تو زندگیم ، عاقبتش طلاقه پسر اگه خواهان باشه راضیشون میکنه

عزیزم خونوادش واقعا عجیب و دیکتاتورن

تلاش کرد ولی کلا شرطی شده که هیچ وقت از پسشون بر نمیاد

اگه برات تعریف کنم چه کارایی که سر خودش نیوردن واقعا انگشت به دهن میمونی

ببین فقط می‌خوام بگم یه وقتایی صلاحمون توی نرسیدنه ولی ما واقعاً اینو درک نمی‌کنیم این اتفاق برای من ...

عزیزم ما جفتمون شرایط خوبی داشتیم

تنها مشکلش پدر مادرش بود که میخواستیم دور بشیم که نتونن اذیت کنن که نشد

وگرنه قبلش خونواده ها هم راضی بودن

گلی هیچوقت چیزی رو از خدا زورکی نخواه ..اگر قسمتت باشه برمیگرده اگر نباشه هم حتی اگر تو کوچه بن بستم ...

عزیزم انقد از خدا خواستم فراموشش کنم

مدام برام نشونه میفرسته و نمیزاره

دوست خوبم از منی ک تجربه مشابه شمارو داشتم بهت نصیحت فراموشش کن و بدون قطعا یه صلاحی بوده ک نشده ک ب ...

عزیزم انقد وسط دعا هام از خدا خواستم فراموشش کنم

دقیقا بعدش نشونه هایی میده که منتظر میمونم

کسی که عاشقت باشه و واقعا بخوادت ب کسی اجازه نمیده ک رابطتون رو خراب کنه حتما ی جای کار میلنگه و جا ...

عزیزم پسری که تازه میره سر کار نمیتونه خونه تهیه کنه

وابسته به پدر مادرشه

پدر منم نمیزاره الکی الکی ازدواج کنم

همینجوری ول نکرده 

پدر مادرش بهمون قول دادن ولی زدن زیرش

این چه جور معشوقی هستش که تابع رای پدرو مادر هستشلیاقتتو داشته بود ثابت می کرد

عزیزم خونواده به شدت دیکتاتوری داره از بچگی همینجوری بار اومده

خودشم تازه میره سر کار نمیتونه به تنهایی شرایط زندگی فراهم کنه

عزیزم پسری که تازه میره سر کار نمیتونه خونه تهیه کنهوابسته به پدر مادرشهپدر منم نمیزاره الکی الکی از ...

اره اینطوری درسته 

ولی حداقل دوستیتون رو ادامه میدادین کات نمی‌کردین میزاشتین زمان بگذره درست بشه همه چی

همون قدر باش که هستن برات🌆(سارن)تنها اسلحه صلح تفنگ اب پاچاست🔫( شایع)نزار تویه دلت سردی بشینه گل من🥀(خلصه)پخش و پلا تویه ذهن منی🧠(معین z)دلم تنگه واسه تو ارع شدیداً مثل تو ارع ندیدم(آرمینم)😻سلامتی عشقم بی معرفت ولم کرد سلامتی اونی که تنها هندلم کرد😌(تاک دوون)لیلا لیلا آهای فرشته مغرور(الجان)😈هر دفعه میگذره الکله میپره(امین)🍻برچی اوضارو پیچیده کنیم دوسم داری منم میخوامت کلی(تی ام)🫶قربون دلت ای وای ای وای ای وای که بر خورده بهت(زینعلی)🤭♥️