2777
2789
عزیزم چند سال بود تو رابطه بودیمخیلی همو دوس داشتیم در حال ازدواج بودیم که یهو پدر مادرش همه چیو خرا ...

خانواده مهمه ، خیلی 

اگه نخوانت بری تو زندگیم ، عاقبتش طلاقه 

پسر اگه خواهان باشه راضیشون میکنه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مثل من با خودت نکن

ارزش داشت نمیذاشت تو این حال بمونی

چه ها با جان خود دور از رخ جانان خود کردم *مگر دشمن کند اینها که من با جان خود کردم*طبیبم گفت درمانی ندارد درد مهجوری*غلط میگفت خود را کشتم و درمان خود کردم

ببین فقط می‌خوام بگم یه وقتایی صلاحمون توی نرسیدنه ولی ما واقعاً اینو درک نمی‌کنیم این اتفاق برای من افتاد و من دقیقاً شرایط تو رو داشتم می‌گفتم خدایا حاضرم هزار شبانه روز نماز بخونم حاضرم نمی‌دونم نذری بدم حاضرم فلان جا خرج بکنم فلان جا کمک بکنم فقط من بتونم بهش برسم ن که فکر می‌کنم می‌بینم اگر رسیده بودم الان تو چه وضعیتی بودم دقیقاً یک آدم پشیمون یک آدم شکست خورده که در بدبینانه ترین حالت نه راه پیش داشتم نه راه پس مجبور بودم اون زندگی رو ادامه بدم تا بمیرم و در خوشبینانه‌ترین حالت طلاق گرفته بودم برگشته بودم خونه مادرم و تا آخر عمرم خونه مادرم می‌موندم 

وقتی جواب پیامت رو ندادم بدون حتی در حد تایپ کردن دو تا کلمه هم برای من ارزش نداشتی عملاً در رو توی صورتت بستم😁😁😁😁

اینجا دیدم ۳ روز پشت هم ۱۱ بار سوره ضحی و ۷ بار ایه ۳۵ سوره نور میخونی بعد روز چهارم سوره شعرا بعد دو روز هیچ کاری نمیکنی و کلا تو این مدت هیچ خبری نباید ازت داشته باشه عکس پروفایل استوری هیچیییی 

هیچ تغییری نباید ایجاد کنی بعد برمیگرده خودم انجام دادم فعلا نتیجه نگرفتم گفتم شما هم امتحان کن

عزیزم چند سال بود تو رابطه بودیمخیلی همو دوس داشتیم در حال ازدواج بودیم که یهو پدر مادرش همه چیو خرا ...

دوست خوبم از منی ک تجربه مشابه شمارو داشتم بهت نصیحت فراموشش کن و بدون قطعا یه صلاحی بوده ک نشده ک بعدها متوجه میشی و فراموش میکنی