2777
2789
عنوان

زندگیم داره بهم میخوره تورخدا بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 52654 بازدید | 610 پست
ندارم این برنامه هارو اینستا واسه من خوبه

برعکس عموهای بچه من انقدر بی محبتو بیشعورن تاحالا یبار نشده یه زنگ بزنن حالشو بپرسن 

منم وارث دردهای بی نقش💔من زنی‌ام که با لب‌های خاموش، هنوز حرف عشق می‌زنه...که توی سکوت شب با لالایی بغضاش دخترشو می‌خوابونِه...زنی‌ام که نگاهش شایدخسته‌ست،ولی هنوزهر روز،تو چشم‌های بچه‌اش، دنبال یه تیکه آسمونه...گاهی می‌خوام داد بزنم که خستم…ولی فقط آه می‌کشم و دستای لرزونمو می‌ذارم رو قلبم و می‌گم:بازم بلدی طاقت بیاری من زنی‌ام که زندگی هنوز توی رگاش جریان داره نه برای دنیا نه برای بودن فقط برای "دوست داشتن"...نه تسلیم شدم، نه تموم شدم من فقط یه ذره خسته‌م، همین…

خیلی گیر نده بیشتر گیر بدی بیشتر اذیتت میکنن 

بیشتر پسرشو میاره میندازه گردنتون

بعد اروم اروم ب شوهرت بگو اگه تو خونه ما یا دست تو ی چیزی بشه ب بچه برادرت همین زنش میاد چوب تو کو.ن میکنه مواظب باش 

بعد بگو ما تازه ازدواج‌کردیم به جای بودن با من چرا اون 

ولی اگه دوست داری با اون باشی باشع برو وقت بگذرون بعد سکوت کن هر چی گفت هچی نگو از فرداام کم محل بده ب شوهرت یکم کم کن بعد بگو من ناراحت میشم اولویتت من نیسم اگع دیدی اینجورم جواب نگرفتی توام همراه با اون با اون پسر وقت بگذرون فک کن بچه ی خودتع یا برادرتع یا غیره اینجوری هم شما باهمین همم تو لذت میبری بعدشم تو نباید برای چسبیدن ب شوهرت مشتاق باشی اون باید مشتاق باشه پس برای اینکع اون بخاطر گریه دست تورو ول کردع اهمیت نده یکم بی محلی کن اون بچسبه بهت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

درک نمیکنم فکر میکنم زیادی حساسی .استرسی ک داری باعث میشه باردار نشی

با وجود آیودی مسی باردار شدم .دکتر نتونست ایودی رو در بیاره الان همزمان ایودی و جنین کنار هم هستن دعا کنید برام سالم به دنیا بیاد نی نیم🥺  خداروشکر دخترم صحیح‌و‌سالم به‌دنیا اومد.واقعا درسته که خدا شیشه رو کنار سنگ نگه میداره

سعی کن دل گنده باشی ب روحت وسعت بده 

همین اضطراب و نگرانی ک داری باعث میشه بارداریت نگیره 

تو چیکار داری ب شوهرت ، کاری از دستت برمیاد؟ قرار نی شش دنگ همسرت متوجه خودت باشه 

یچه زیر دوساله،شیرینه برا عموش 

انقدد حسود نباش تروخدا بذار خدا ب دلت نگاه کنه

مُحاق : حالت ماه در سه شب اخر ماه/ملایم باش پیامبری باش ک رسالتش نشر عشق است غم و سختی اگرچه واقعیت دارد حقیقت ذات تو نیست.مگذار ملایمت قلبت،زخم‌خورده و زمخت شود🕊️🤍✨

بستگی ب طرفت داره سعی کن دورش کنی

شایدم بچه خودتون بیادفرق کنه ولی منی ک پدرم با برادرزادش همین طوربود و الانم ک همه نزدیک ۴۰هستیم هنوز بابام اونوبیشترازماقبول داره وحس میکنم دوست داره بااینکه خیلی جاهاب بابام ضررزدن

من اینجور مواقع که برای خیلیا پیش میاد همیشه میگم اون بچه گناهی نداره خانوادش هستن که نباید اجازه بدن از حد بیشتر بشه این رفت و آمدا 

منم با بچه ی خواهر شوهرم و جاریم این مشکل رو داشتم که تا حدود زیادی رفع شد 

خیلی میگه ببین شوهرت بچمو برد بیرون ببین چقدر دوستش داره

بگذاره از بس جیگر منم خیلی دوسش دارم  الکی

باورکن جاریت کم کم باورش بشه تو بااین موضوع مشکلی نداری دیگه نمیذاره زیاد بچه ش بیاد سمتتون

مگر تو چقدر عمیق بودی ، که اینطور درتو غرق شده ام

اسی من شرایط تو رو داشتم پسر برادرشوهرم اولین نوه بود و جاریم هم زیاد باهام خوب نبود شوهرم خیلی به بچه توجه میکرد انقدر براش اسباب بازی و خوراکی میخرید که مادرشوهرم هم دعواش میکرد اون بچه هم انقدر به شوهرم وابسته بود که هرجا میرفتیم بغل شوهرم بود میترسیدم وقت عروسیمون هم بغل شوهرم باشه که خداروشکر کنترلش کردن

فکر کن حتی کشوهای خونه ام رو بهم میریخت و من جرات نداشتم چیزی بگم مادرش هم که شعور نداشت

اما من چیزی نمیگفتم که شوهرم حساس نشه بهش حق میدادم بچه خیلی دوست داشت و داره 

اما همه اینا تا زمانی بود که پسر خودم دنیا اومد و بعدش دوست داشتن پسر برادرش عادی شد و همش شد بچه های خودم

داداش این عملیات ضرب تو فایتونه😂😂😂😂که اگر ضرب درست باشه پرینت کنه گیسوئم😂😂بنده لیسانس برنامه ن ...

تو الان نابود شدی با اون چهار خطش هنو داغی نمیفهمی😂😂😂😂😂😂

وااای خدایا مردا چقد گنده گوزن😂😂😂😂😂

تموم شهر خوابیدن، من از فکر تو بیدارم...

تاپیکهای قبلی خوندم گفتی شوهرم‌عاشق فیلم و فوتباله

وقتی اومد خونه توام ی میز بچین هر چند دوست نداشته باشی اما بشین کنارش فیلم ببینید فوتبال ببینید

فیلم دانلود کن با هم ببینید شاید سرگرم بشه

اما از تاپیکهای قبلت فهمیدم جاریتم کرم داره و میخاد اذیتت کنه

اگر بقیه بهم‌حمله نکنن،ی دعای محبتی بین خودت و شوهرت بگیر

تو الان نابود شدی با اون چهار خطش هنو داغی نمیفهمی😂😂😂😂😂😂وااای خدایا مردا چقد گنده گوزن😂😂😂😂 ...

خودم از خنده مردم این پیش پا افتاده ترین چیزیه ک یه برنامه نویس یاد میگیره😂😂😂😂شانسشو ببین بدبخت اومد برا کی شاخ و شونه کشید😂😂😂

همواره ثروت و آرامش و عشق و شادی به سمت من در جریانست...خدایا هزاران بار شکرت🙏🏻