2777
2789
عنوان

زندگیم داره بهم میخوره تورخدا بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 52656 بازدید | 610 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای اسی تروخدا یه زره افکار منفی زو از خودت دور کن 

نمیتونم و حالم بده و گریه و دعوا و حسودی  رو بزار کنار 

من یه نامادری هستم بچه همسرم وقتی میاد پیشمون مرتب تو بغل باباشه ۱۱ سالشم هست 

ختی اجازه نمیده من کنار شوهرم بشینم 

حالا من هی بیام حرص بخورم و اعصاب خودم رو داغون کنم 

اینو بفهم هر گلی یه بویی داره 

اولاد یه جور عزیزه 

مادرو پدر و همسر و....هر کدوم یه جور 

مگه به اون بچه محبت کنه چی میشه محبتش دیگه به شما ته میکشه؟ 

برو خدا رو شکر کن شوهرت مرد با احساس و محبتی هست 

از مادر اون بچه بدت میاد گناه اون بچه چیه ؟! 

دیگه اصلا بهش فکر نکن 

شوهرتم حساس نکن حتی شده به ظاهر به بچه محبت کن 

یه حس شیطانی تو وجودت اومده سعی کن از خودت دور کنی به قول قدیمی ها شیطون رو لعنت کن 

وای اسی تروخدا یه زره افکار منفی زو از خودت دور کن نمیتونم و حالم بده و گریه و دعوا و حسودی رو بزار ...

افرین به شما 

دقیقا این حس‌ها 

دقیقا کار شیطانه که القا میکنه به آدم 

طفلی بچه یک ساله ای خدا مگه پاکتر و فرشته تر از اون هست 

چیکار مامانش داره آخه 

استارتر جان حساس شدی الکی 

بچه معصوم و فرشته واقعا دلبری میکنه برای آدم چون پاکتر ار خودش نیست در واقع ما رو با اصل دنیا و زندگی قبلمون گره میزنه و سرشار از انرژی مثبت که به آدم آرامش میده 

به خصوص اینکه هم خون آدم هم باشه 

اما شوهرت تو هم جداگانه دوست داره 

و دیگر اینکه چکار مامان بچه داری آخه رها کن این فکرها رو 

به قول دوستمون شیطون رو لعنت کن 

این افکار کار شیطانه عزیزم  با این افکار مبارزه کن و نزار تو دلت جوونه بزنه وگرنه خودت و همسرت آزار و انرژی منفی می‌بینید 

اون فقط یه بچه است و هیچی نمی‌فهمه که بخواد شمارو از همسرت جدا کنه...

صبر کن عزیزم کوچیکه برای همه جذابه به مرور این وابستگی کم میشه...

الکی حساس شدی

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج          

۴ ماه اره میخام بیارم که حواس شوهرم پرت شه ولی فکر نکنم پرت شه اینبار بچه دیگشم میاد بدتر

بچه خودت بیاد شوهرت حتی نگاه به برادرزاده اش نمیکنه خیال راحتتتت منم همینقدر به برادرزاه خواهرزاده ام توجه محبت میکردم خودم بچه دار شدم اونا فراموش شدن دیگه😄

درخواست دوستی رد میکنم وقتی جواب استارتر یه تاپیک و دادم خودت نخود آش نکن دوست عزیز اوکی؟ اسی خودش بلد جوابمو بده خودتو ننداز وسط سبک نکن بزرگواری تو حفظ کن و رد شو اگه هم زبون نفهمی هیچی کار خودتو بکن من با زبون نفهم ها دهن به دهن نمیشم بدرود 

اینارو میخونم میبسنم درصد حسادت تو من صفر درصد من ب مادر شوهرمم حسادت نمیکنم شوهرم بهش محبت کنه 

نباید با بچه یکساله بهم بریزی 

ذات بچه رو ببین پاک با شوهرت همراه شو بخند ب بچه ببینش بازی کن تا انقدر بهت سخت نگذره ذات بچه پاک حسادت نداره عزیزم 

بارددر بشی شوهرت از سرش میوفته 

تو از پدر مادر بچه ناراحتی حقداری درسته ولی کاری ب بچش نداشته باش 

من جاریم اذیتم کنه بازم بچه هاشو دوس دارم جاریم و برادرشوهرم ربطی ب بچه ندارن 

مگه اینکه بچه تورو اذیت کن اون قضیش فرق داره خدایش 

بعدم جاریت فهمیده حساسی اینو جلوت گفت بسوزی ک بچدار شی انقدر نمیخوادش 

اصلا اتو نده دستشون 

نمیتونم برام کابوس شده میخام خودکشی کنم😭

عزیزم چرا خودکشی کنی شما که دارین میگین غیرِ این مسئله مشکل دیگه ای با شوهرتون ندارین خداروشکر

پس دندون روی جیگر بزار و صبر کن تا به امید خدا بچه خودتون بدنیا بیا بهتون این اطمینان و میدم که همه چی درست میشه

✋اَلسَّلامُ عَلَيْكَ يا اَبا عَبْدِاللهِ وَعَلَى الاَْرْواحِ الَّتي حَلَّتْ بِفِنائِكَ عَلَيْكَ مِنّي سَلامُ اللهِ اَبَداً ما بَقيتُ وَبَقِيَ اللَّيْلُ وَالنَّهارُ وَلا جَعَلَهُ اللهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّي لِزِيارَتِكُمْ ،✋اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَيْنِ✋وَعَلى عَلِيِّ بْنِ الْحُسَيْن✋ِ وَعَلى اَوْلادِ الْحُسَيْنِ✋وَعَلى اَصْحابِ الْحُسَيْن ِالهی زیارتش را دراین دنیا و شفاعتش را در آخرت نصیب مان بگردان💚
روش تو عوض کن اون بچه رو دوست داشته باش و باشوهرت همدلی کن

آفرین بعد ۴ صفحه یکی درست گفت

اسی تو هم دیدتو نسبت به بچه عوض کن دوسش داشته باش

گاهی پسرم صداش بزن

اگه خواست ببرش بیرون توهم باهاشون برو

نتیجش میبینی