2777
2789

مخ نزدیم 

اشنا شدیم خوشمون امد ازدواج کردیم 

ازدواج مهمه ادم باید خود واقعیش باشه گلم

برایِ اصیل بودن کافی ست که دروغ نگویی، آغازِ اصالتِ خوب همین است که نخواهی چیزی باشی که نیستی.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بستگی دارع شرایط شما چجوری باشه برای مخ زدن اینکه چقد بهش نزدیک هستین یا اینکه اصن باهم آشنا نشدین و....

برای ما خودش پیام داد یه شب تا صبح چت کردیم همونجا مخشو زدم البته که قصدم مخ زدن نبود اصلا ولی همینکه تا صبح چت‌کردیم و‌در مورد همع چی حرف زدیم کارو تموم کرد از اونورم برای اولین بار که بهش زنگ زدم حرف زدیم خودش میگه اونجا مخش زده شد🙈😂

زندگی کوتاهتر از اونیکه بخوای ب اتفاقای گذشته فکر کنی پس حذف کن خاطرات گذشته رو بساز زندگی و آینده رو دوباره جوونه بزن پیشرفت کن موفق شو تو لایق بهترینایی💖
خب لانگ بود رابطتون؟ چجوری اعتماد کردین ؟

اره عزیزم 

والا ما قصد ازدواج نداشتیم 

برا درسم صحبت میکردم 

گفتم ب خانوادم گفتم ک باشما حرف میزنم خیلی استقبال کرد برام سوغات فرستاد در خونمون  

خیلی زود حدود سه ماه گف قصد داره منو ببینه و ب خانوادش معرفی کنه .همونشبم مادرش بهم زنگ زد صحبت کرد گف پسرم بازی در نمیاره بزار بیاد شما ببینه و دیگ اومد ازدواج کردیم ۱۱ ساعت فاصله داشتیم 

برایِ اصیل بودن کافی ست که دروغ نگویی، آغازِ اصالتِ خوب همین است که نخواهی چیزی باشی که نیستی.
بستگی دارع شرایط شما چجوری باشه برای مخ زدن اینکه چقد بهش نزدیک هستین یا اینکه اصن باهم آشنا نشدین و ...

عزیزم ❤️باهم خوش باشین 

چجوری اعتماد کردین خب از کجا معلوم همونی باشه که میگه 

من با طرفم تو چت ناشناس اشنا شدیم خیلی چت کردیم چند ساعت از همه جا گفت بعد گفت کار داره باید بره ایدی دادیم و از اون موقع هم چت میکنیم اما اون اخلاقش ی جوریه که دیر به دیر آنلاین میشه نمیدونم مشتاق هست با من حرف بزنه یا نه 

ولی خب کلا ادم درونگرایی هستش

اره عزیزم والا ما قصد ازدواج نداشتیم برا درسم صحبت میکردم گفتم ب خانوادم گفتم ک باشما حرف میزنم خیلی ...

عزیزم خوشبخت باشین باهم نظرتونو میگین من پایین گفتم 

عزیزم ❤️باهم خوش باشین چجوری اعتماد کردین خب از کجا معلوم همونی باشه که میگه من با طرفم تو چت ناشناس ...

خیلی ممنون راستشو بخوام بگم من زیاد اعتماد نکردم شاید باورت نشه ولی تا حدود یک سال من شماره ندادم تو شاد یا روبیکا حرف میزدیم عکس هم دادم اما عکسی که کامل واضح نبود همیشه بهم میگه که برای شماره و‌عکس جیگرمو خون کردی منم کم کم بهش اعتماد کردم اخلاق و‌رفتارشو دیدم همه چیو برام تعریف میکرد از رفیق و‌خانواده و‌همه چی 

اینکه میگید بنظرم به چت ادامه بدید اما وابسته نشید بعدم شما اول پیام ندین صبر کنین اون پیام بده شمام هرچی گف جوابشو بدین کم کم اگه ازتون خوشش بیاد بهتون میگه و‌قصدش از رابطه رو هم همینطور همینکه در مورد روزش بگع در مورد کارایی که کرده این خوبه اما صبر کن و با عجله پیش نرو 

زندگی کوتاهتر از اونیکه بخوای ب اتفاقای گذشته فکر کنی پس حذف کن خاطرات گذشته رو بساز زندگی و آینده رو دوباره جوونه بزن پیشرفت کن موفق شو تو لایق بهترینایی💖
خیلی ممنون راستشو بخوام بگم من زیاد اعتماد نکردم شاید باورت نشه ولی تا حدود یک سال من شماره ندادم تو ...

باشه ممنون از راهنماییتون  ولی کم پیش میاد چون خیلی ساکت و درونگراست خودش پیام بده نمیدونم :(

عزیزم خوشبخت باشین باهم نظرتونو میگین من پایین گفتم

مرسی 

درونگراها نیازمند ارتباط کم و مداوم هستن و بدون حاشیه 

یعنی هول هولی نباید باهاشون رفتار کنی 

باید صبور باشی 

مثلا جوری نباشی ک سریع ازش نتیجه بخای 

یه دوسه ماهی باید صبرکنی تا شناختت بیشتر بشع 

مرسی درونگراها نیازمند ارتباط کم و مداوم هستن و بدون حاشیه یعنی هول هولی نباید باهاشون رفتار کنی بای ...

اهان بله متوجه شدم یعنی اشکالی نداره من بهش پیام بدم و اون جواب بده؟ یا دیر جواب بده؟  ولی گاهی انلاین باشه زود جوابمو میده اما کم پیش اومده