2777
2789
۱۶ساله ازدواج کردم و از اولم جلوگیری نداشتم ولی هشت ساله سخت دنبال درمان بودم و همش عمل و دکتر بودم ...

قصد ندارید از پرورشگاه بیارید ؟ دوست ندارید ؟

سوالی درمورد شیوه فرزندخواندگی دارید بپرسید🧡🌈

دیگه مهم نیست که بفکرته یا نه اگه براش مهم بودی اونکارو نمی‌کرد واقعا نامردی هست

نه برام مهم نیست بعدخیانتش نصفه شب موقعیکه مجردبودم زنگ زدگفت من تمام دوراموزدم باهردختری بگی بودم ولی هیچکس جای توروبرام نگرفت مست بوداینارومیگفت گفتم من همه کارکردم جلوی خانوادم دراومدم توخراب کردی کسی زورت نکرده بودخودت رفتی سمت کس دیگه ای مامشکلی باهم نداشتیم خانوادتم دوسم داشتن گفت اشتباه کردم گفتم ولی من دیگه اشتباه نمیکنم گوشی روقطع کردم بعداونم خواهرش چندبارگفت داداشموببخش آهه توگرفته زنش خیلی بده گفتم به من دیگه زنگ نزنیدمن به شماهادیگه فکرم نمیکنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قصد ندارید از پرورشگاه بیارید ؟ دوست ندارید ؟

اقدام کردم ولی چون همسرم کارت پایان خدمت نداره گفتن نمیشه ...

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....
نه برام مهم نیست بعدخیانتش نصفه شب موقعیکه مجردبودم زنگ زدگفت من تمام دوراموزدم باهردختری بگی بودم و ...

🥲🥲🥲

مطمئنی ؟ آخه کارت پایان خدمت

اره عزیزم رفتیم برای ثبت نام مدارک را گرفت و گفت فرم را پرکنید پرسید کارت پایان خدمت ندارید گفتیم نه .گفت برید خودمون زنگ میزنیم ، دوهفته بعدرفتم ی نفردیگه اونجا بودگفت بدون کارت پایانخدمت ک نمیشه مدارکتون را لابدهمون روز انداختن سطل زباله☹️

شما اشنا نداری ک بهمون بدن؟؟؟؟؟ ما همه چیزمون اوکیه

به این پیج پیام بدید mybaby_fate ببینید میدن یا نه بدون کارت پایان خدمت 

من آشنا ندارم متاسفانه 

به این پیج پیام بدید mybaby_fate ببینید میدن یا نه بدون کارت پایان خدمت من آشنا ندارم متاسفانه

ب چند نفر گفتم و اونهاهم گفتن فقط اگه اشنا داشته باشی میدن