2777
2789
باشه ممنون از راهنماییتون ولی کم پیش میاد چون خیلی ساکت و درونگراست خودش پیام بده نمیدونم :(

خوب گاهی ام شما پیام بدین مثلا در مورد یه چیزی ازش سوال بپرسین ببین تو چی مهارت داره از چه نظر میتونه کمک کنه یه چیزیو بهونه کن بهش پیام بده یا مثلا حال و‌احوال کن بگو خواستم حالتو بپرسم همینجوری بحث و‌ادامه بده 

زندگی کوتاهتر از اونیکه بخوای ب اتفاقای گذشته فکر کنی پس حذف کن خاطرات گذشته رو بساز زندگی و آینده رو دوباره جوونه بزن پیشرفت کن موفق شو تو لایق بهترینایی💖
خوب گاهی ام شما پیام بدین مثلا در مورد یه چیزی ازش سوال بپرسین ببین تو چی مهارت داره از چه نظر میتون ...

بله من همش همین کارو میکنم امیدوارم نتیجه بده چون واقعا همونجوریه که میخوام ☹️ممنون ازت قشنگم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اهان بله متوجه شدم یعنی اشکالی نداره من بهش پیام بدم و اون جواب بده؟ یا دیر جواب بده؟ ولی گاهی انلا ...

نه اشکالی نداره 

بعضی وقتام بزار ایشون اول پیام بده 

صرفا جهت اینکه ببینی بهت فک میکنه و فک میکنه ک باهات صحبت کنه یا نه 

خیلی پسرا سرکارن نمیتونن مدام چت کنن هیچ وق اینو ازش نخاه 

برایِ اصیل بودن کافی ست که دروغ نگویی، آغازِ اصالتِ خوب همین است که نخواهی چیزی باشی که نیستی.
بله من همش همین کارو میکنم امیدوارم نتیجه بده چون واقعا همونجوریه که میخوام ☹️ممنون ازت قشنگم

موفق باشی گلم مطمئن شو کسی تو زندگیش نیس یا کسیو دوست نداره ازش در این‌موردا هم سوال کن که مثلا کسی تو زندگیت هس دوست داری کسی تو زندگیت باشه چرا تنهایی رو‌انتخاب کردی و.....

زندگی کوتاهتر از اونیکه بخوای ب اتفاقای گذشته فکر کنی پس حذف کن خاطرات گذشته رو بساز زندگی و آینده رو دوباره جوونه بزن پیشرفت کن موفق شو تو لایق بهترینایی💖
نه اشکالی نداره بعضی وقتام بزار ایشون اول پیام بده صرفا جهت اینکه ببینی بهت فک میکنه و فک میکنه ک با ...

باشه ممنون ازت اره اون سرکار میره باشگاه میره و سرش خیلی شلوغه 

شما ازدواح کردین؟

نه هنوز من گفتم بیان خواستگاری اینها بعد مادرش باهام حرف زد گف یکم دیگم صبر کنین تا ماشین هم بخره بعد بیاد و.....

ما توی چت ناشناس باهم اشنا شدیم دیدم همه چی خوبه از همه نظر با هم تفاهم داریم بهش ایدی دادم گفتم بعد یک هفته خوب فکر کن بعد پیام بده دوست دارم رابطمون جدی بشه، بعد شش ماه هم همو دیدیم چون گذاشت تا من بهش اعتماد کنم با دل خودم بیام، خونه هامون هم یک چهارراه فاصله داره 😅