خداروشکر خوبه خیلی بیشتر از قبل دوسش دارم یعنی بیشتر به هم وابسته شدیم فقط یه سری مشکلات مالی و اینها هستش که با مامانش حرف زدم قانعم کرد که یکم دیگه صبر کنم
زندگی کوتاهتر از اونیکه بخوای ب اتفاقای گذشته فکر کنی پس حذف کن خاطرات گذشته رو بساز زندگی و آینده رو دوباره جوونه بزن پیشرفت کن موفق شو تو لایق بهترینایی💖
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
عزیزم خودت و پارتنرت چند سالتونه؟چون رابطه خودمم لانگه میخوام میپرسم❤
من ماه بعد میشم 19 پارتنرمم 21هستش
پایدار باشین گلم
زندگی کوتاهتر از اونیکه بخوای ب اتفاقای گذشته فکر کنی پس حذف کن خاطرات گذشته رو بساز زندگی و آینده رو دوباره جوونه بزن پیشرفت کن موفق شو تو لایق بهترینایی💖
ما توی چت ناشناس باهم اشنا شدیم دیدم همه چی خوبه از همه نظر با هم تفاهم داریم بهش ایدی دادم گفتم بعد ...
وای منم ناشناس اشنا شدممم😭منم ایدی دادم همون لحظه پیام داد و چی داد بنظرت نقطه فرستاد 😂بعددد میدونی تنها باری که ی چیز احساسی گفته که نمیدونمم مسخره کرده یا ن گفتم ی مرد پیامم میده ی چیزایی میگه مزاحمم بود و اینا گفت الهی بمیرم برات من: اینجوری شدم😐🍂
بمن ربطی نداره اختیارت باخودته به حرفم میرسی زمانی که بااحساسات بازی شده،این یادگاری ازمن داشته باش،میگن بزرگترین استادتجربه هست.ولی هیچکس عبرت نمیگیره به سلامت