2777
2789
نه هنوز من گفتم بیان خواستگاری اینها بعد مادرش باهام حرف زد گف یکم دیگم صبر کنین تا ماشین هم بخره بع ...

عزیزم خودت و پارتنرت چند سالتونه؟

چون رابطه خودمم لانگه میخوام میپرسم❤

الان رابطه تون چطوره

خداروشکر خوبه خیلی بیشتر از قبل دوسش دارم یعنی بیشتر به هم وابسته شدیم فقط یه سری مشکلات مالی و اینها هستش که با مامانش حرف زدم قانعم کرد که یکم دیگه صبر کنم 

زندگی کوتاهتر از اونیکه بخوای ب اتفاقای گذشته فکر کنی پس حذف کن خاطرات گذشته رو بساز زندگی و آینده رو دوباره جوونه بزن پیشرفت کن موفق شو تو لایق بهترینایی💖

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم خودت و پارتنرت چند سالتونه؟چون رابطه خودمم لانگه میخوام میپرسم❤

من ماه بعد میشم 19 پارتنرمم 21هستش 

پایدار باشین گلم 

زندگی کوتاهتر از اونیکه بخوای ب اتفاقای گذشته فکر کنی پس حذف کن خاطرات گذشته رو بساز زندگی و آینده رو دوباره جوونه بزن پیشرفت کن موفق شو تو لایق بهترینایی💖
ما توی چت ناشناس باهم اشنا شدیم دیدم همه چی خوبه از همه نظر با هم تفاهم داریم بهش ایدی دادم گفتم بعد ...

وای منم ناشناس اشنا شدممم😭منم ایدی دادم همون لحظه پیام داد و چی داد بنظرت نقطه فرستاد 😂بعددد میدونی تنها باری که ی چیز احساسی گفته که نمیدونمم مسخره کرده یا ن گفتم ی مرد پیامم میده ی چیزایی  میگه  مزاحمم بود و اینا گفت الهی بمیرم برات من: اینجوری شدم😐🍂

اها مرسی عزیزم همچنین شما

خیلی ممنون💖

اره عزیزم والا ما قصد ازدواج نداشتیم برا درسم صحبت میکردم گفتم ب خانوادم گفتم ک باشما حرف میزنم خیلی ...

حتما روابط اجتماعی خیلی بالایی دارید . روابط اجتماعی من خوب نیست . چطوری یه پسرو شیفته خودم کنم؟؟ پسر منظورم کسیه که خاستگاری سنتی میاد

اگر دوس دارید برای حاجتم صلوات بفرستید ممنونم

وای منم ناشناس اشنا شدممم😭منم ایدی دادم همون لحظه پیام داد و چی داد بنظرت نقطه فرستاد 😂بعددد میدون ...

😂😂 عادیه یکم که بگذره خوب میشه 

وقتی به گذشته فکر میکنیم پارتنرم میگه از سنگدل بودن و سیاست داشتنت خوشم نمیومد منو پیر کردی تا رابطه به این قشنگی بسازیم 😅

بمن ربطی نداره اختیارت باخودته به حرفم میرسی زمانی که بااحساسات بازی شده،این یادگاری ازمن داشته باش، ...

چه تجربه ای ؟ 😂تو که مردی بابا من ۲۱ سالمه فک کنم اونقدری بزرگ شدم که بتونم تصمیم بگیرم برا خودم