2777
2789
خدا بزرگه نگران نباش من بعد۱سال باردار شدم تازه این ماه ۳بار با فاصله اقدام داشتم اصلا فکرشم نمیکردم

بعد یکسال ؟؟  خوب خدا تو رو لایق مادر شدن دونست

من ۱۶ ساله که ...

نگاهم به آسمان است ... خدا مرا اجابت خواهد کرد ...من مطمئنم روزی که بسیار نزدیک است فرشته ای برایم خواهد فرستاد تا بگوید ان مع العسر یسری...و آن روز خدا آرام نجوا میکند اکنون نوبت توست ..... مادر باش اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم.....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوباره امتحان کن

دوخطش اگه قرمز حتی قرمزش صورتی باشه مثبت هست

ولی اگه خط دوم خیلی کمرنگ باشه یا محو باشه تکرار کن

نگاهم به آسمان است ... خدا مرا اجابت خواهد کرد ...من مطمئنم روزی که بسیار نزدیک است فرشته ای برایم خواهد فرستاد تا بگوید ان مع العسر یسری...و آن روز خدا آرام نجوا میکند اکنون نوبت توست ..... مادر باش اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم.....
بعد یکسال ؟؟  خوب خدا تو رو لایق مادر شدن دونست من ۱۶ ساله که ...

۱۶ سااال الهی بمیرم چه صبری داشتید .ان شا الله همین ماه میای بارداریتو بهمون میگی عزیزم

آیا خداوند برای شما کافی نیست؟؟؟؟؟
۱۶ سااال الهی بمیرم چه صبری داشتید .ان شا الله همین ماه میای بارداریتو بهمون میگی عزیزم

مرسی عزیزم

صبح گذاشتم منفی شد

دیگه همه امیدم رو از دست دادم 

از ساعت ۵ صبح گریه میکردم 

سلام من امشب زدم هاله سفید اومد.البته کمرنگ تر شده.امروز یا فردا موعد پریودیم.نظر شما چیه؟؟؟😢😢😢😢 ...

سلام با عرض شرمندگی 👀

من امشب پیام شما رو هوندم.باور کنید درگیر بچه م م اصن فک نمیکردم تاپیک بازم دنبال کننده داشته باشه😑 عزیزم هاله سفید دیدم رو بی بی چکت .من اونماهی که باردار بودم دقیقا همیطوری شد باور کن مث بی بی چک شما ..شکرخدا باردار بودم 

امیدت به خدا باشه بازم شرمنده معطل موندین 

چه مدیر ماهی داره این تاپیک😍دغدغه پاسخ دادن به همه کاربرها رو داره و بسیار با انرژی مثبتی که داره د ...

سلام عزیزم با عرض معذرت پست شما رو الان خوندم .اومدم بگم ببخشید معطل شدین و من دیر پاسخ دادم .بچه واس آدم حواس نمیذاره که 😁.همون ماه که بی بی چکم هاله سفید انداخت بارداربودم.و هاله سفید کم کم تبدیل به خط مثبت بی بی چک شد 

چه مدیر ماهی داره این تاپیک😍دغدغه پاسخ دادن به همه کاربرها رو داره و بسیار با انرژی مثبتی که داره د ...

راسی ممنون عزیزم بابت دعای قشنگت .باور کن دارم توی کاربری تک تک اونایی  که توی اینمدت جوابشون نتونسم بدم میرم تا ببینم باردار شدن یا نه ..ان شاءالله شما بزودی باردار میشی 😄