الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
آره عزیزم .نتیجه بی بی هم الان خوابیده .نی نی م میگم 😊
ای جونم ببین این درد دور تافو زیر دلم سمت راست گاها کمرم که میگیره ول میکنه مخصوصا فعالیتم زیاد باشه چی ؟۴ ناه اقدامم ولی اولین بار عقب افتاده و اینطوریم
سلام عزیزم. من در کمال ناباوری با وجود مثبت شدن سه تا بیبی چک و تاخیر ۲۳ روزه دو روز بعدش رفتم عذا پریود شدم میگم شاید در اثر استرش پریود شدم ولی قبلا آزمایش دادم ببینم جوابش چی میاد. چرا خدا واسه من بچه نمیخواد آخه؟
چه مدیر ماهی داره این تاپیک😍دغدغه پاسخ دادن به همه کاربرها رو داره و بسیار با انرژی مثبتی که داره دوستان رو امیدوار و خوشحال نگه میداره،من واقعا برای شما و پسر گلتون آرزوی سعادت و سلامت دارم،من هم بعد دو روز لک لانه گزینی،تازه بی بی یه هاله سفید انداخته،منم یه جورایی مطمئنم باردارم و با خوندن مطالب این تاپیک کلی روحیه گرفتم ،ان شااله منم تا دو سه روز آینده میام و خبر بارداریم و میذارم 🤩🤗 به امید خبرهای بارداری همه دوستان عزیز😘
اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
خدا جونم مطمئنم که تا عید ۱۳۹۸ دختر خوشگلم و تو وجودم قرار میدی و من پیشاپیش بابت این نعمت و موهبتت سپاسگزار و شاکرم😍😘